czwartek, 15 lutego 2018

Kako zgraditi teraso v hiši

  Kako zgraditi teraso v hiši

Terasa in veranda: zakaj so zmedeni?

Nekateri vrtnarji mešajo koncepte "verande" in "terase". Prvič, ugotovimo, kakšna je razlika, ker bomo še naprej razmišljali o značilnostih montiranja le teras. Te stavbe imajo različne cilje in strukturo:
  Kako zgraditi teraso v hiši

Postavitev in postavitev strani

Preden začnete z delom, morate pripraviti spletno mesto. Če želite to narediti, odstranite plodno plast (približno 15 cm) in jo odnesite na vrt ali gredice. Platforma je poravnana in se nadaljuje na razčlenitev. Glede na dimenzije, navedene v projektu, označite meje prihodnje verande. Da bi to naredili, v kotih stavbe udarijo z železnimi zatiči ali lesenimi kljukicami in tesno povezujejo okoli perimetra.
  Kako zgraditi teraso v hiši

3. Orodja in materiali za gradnjo verande

Orodje je odvisno od tega, kateri material bo uporabljen pri gradnji podaljška. Za leseno, potrebujete: žičnico, izvijač, kladivo in sekiro, kladivo, tračno mero, pladenj, nivo (konstrukcija in voda), kotiček, vrv za označevanje, lopato. Za kovinski okvir potrebujemo tudi mlinček in varilni stroj.

Osnove gradnje verande ↑

O tem, kako zgraditi verando s svojimi rokami, je bilo napisanih veliko člankov, a na temo izbire mesta za gradnjo veliko manj materiala. "In kakšna izbira lahko obstaja, če je veranda vedno zgrajena iz vhodnih vrat?" - sprašujete. In tu in tam, je brezupnost te možnosti že dolgo minila. Zdaj je terasa lahko pritrjena na obeh straneh hiše, dokler je v steni vrata. Toda tudi če ni tam, zdaj odprtje ni problem, kajne? Torej se ne zadržujte v težnjah.
  Kako zgraditi teraso v hiši

Prednosti in slabosti opečnih razširitev

Dober material za stavbe je opeka. V taki verandi je poleti vroče poletje, je ognjevarno, ne zahteva nobene skrbne nege in je trajna. Gradnja opeke, še posebej izolirane, bo znatno zmanjšala izgubo toplote v zimskem času, bo pripomogla k varčevanju dragih prevoznikov toplote. Če imate v svojem ogrevanju, glazuro v 2 stekla in izolirajte, potem lahko ta del hiše uporabite kot počitek in v hladnem obdobju. Pomemben pomanjkljivost takšne strukture je velika teža, ki zahteva gradnjo trakovne osnove.
  Kako zgraditi teraso v hiši

Izdelujemo notranjo teraso z lastnimi rokami

Ker je na terasi združenih elementov hiše in vrta, nato pa ustvarite notranjost, je to treba upoštevati. Ustrezno oblikovan pohištvo bo omogočilo, da bo terasa jedilnica, dnevna soba in vrtec ob istem času. Dizajn te posebne sobe je enostavno ustvariti sami.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty