środa, 14 lutego 2018

Spuščena stropna plošča do mavčnih plošč

  Spuščena stropna plošča do mavčnih plošč

Pritrditev materiala na okvir ↑

Ko je zgrajen kovinski okvir, je treba nanjo priložiti kartonske plošče. To je zapleten postopek, katerega izvedba bo razdeljena na več stopenj:

Izdelava okvirja drugega nivoja dvostopenjskega stropa.

Pritrdite okoli oboda vodilnega profila prostora 27 * 30 mm. Pritrdite na nožni noht 6 * 40mm (če stena ni zelo močna, lahko uporabite 6 * 60mm).

Vrste uporabljenih struktur in materialov

Pojem "spuščeni strop" vključuje številne različne modele. Ena stvar jih združuje - prisotnost okvirja (navadno kovine), na katerem materialu je nameščen notranji ali zunanji del. V nastalo praznino med prekrivanjem in materialom se lahko položi izolacija, prav tako je primerno, da skrijejo ožičenje pod svetlobnimi napravami.

Kaj je potrebno pri delu?

Ko je načrtovana izdelava stropa, je potrebno vnaprej pripraviti materiale in orodja. Iz orodij bodo potrebna naslednja imena:
  Spuščena stropna plošča do mavčnih plošč

Naprava je obesila stropno mavčno ploščo

Ker je drywall edinstven material za dekoracijo, ga je mogoče uporabiti na različne načine. Torej se lahko uporablja za preprost enostopenjski strop brez kakršnihkoli oblikovalskih elementov (preprost in znano naravnost) in večstopenjski strop s krivuljami, prehodi, nišami ali projekcijami.
  Spuščena stropna plošča do mavčnih plošč

Kaj je lažni strop?

Izhajajoč iz imena, lahko takoj razumete, da je spuščeni strop poseben dizajn, ki se prilega stropu in seveda opravlja različne funkcije, večinoma dekorativne. Takšen strop ima dobre zvočno izolacijske in izolacijske lastnosti, prav tako pa lahko spremeni videz glavne stropne površine brez priznanja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty