środa, 14 lutego 2018

Napovedi trga nepremičnin 2017

Igra za obnovo, stanovanja hipoteke, patrulje v Moskvi in ​​drugi trendi na sekundarnem trgu stanovanj

Kaj prodajalci in kupci stanovanj v Moskvi in ​​regiji morajo vedeti, poleg cene...
  Napovedi trga nepremičnin 2017

Test: Kaj naj bi bil moj idealen apartma?

Udobje je subjektivni koncept. In v zvezi z izbiro stanovanj, vedno deluje pravilo "vsakomur - svojemu". "RG" in Agencija "NDV-Nepremičnine" vam ponujajo majhen test in ugotovite, kakšen apartma bi moral biti idealen za vas.
  Napovedi trga nepremičnin 2017

Vodilni analitik pri CIAN Alexander Pipin:

- Odhodno leto je bilo precej predvidljivo na stanovanjskem trgu moskovske regije. Trg se je še naprej prilagajal novim gospodarskim razmeram in ni prišlo do novih pomembnih dejavnikov. Kaj se je zgodilo leta 2016? Cene stanovanj na primarnem in sekundarnem trgu so dosegle "dno", medtem ko se je povečal odstotek ljudi, ki kupujejo stanovanja s hipotekarnimi posojili. Poleg tega se je povečalo število poslov z novimi stavbami. To se je zgodilo iz dveh razlogov: prvič, razvili so se številni novi projekti, nato pa se je povprečna raven potrošniških značilnosti novih kompleksov v kapitalu zmanjšala, začenši s povprečno velikostjo stanovanja.
  Napovedi trga nepremičnin 2017

Nadaljnji padec cen nepremičnin v letu 2017

Napoved cen nepremičnin v letu 2017 potrjuje splošen trend upadanja. V Uralski zbornici nepremičnin verjamejo, da bodo 2017 in 2018 neuspeh za prodajo na trgu. Če je zdaj le rahlo zmanjšanje dobičkonosnosti, potem je v prihodnosti možen padec prodaje stanovanj. Strokovnjaki na sekundarnem trgu stanovanj pričakujejo znižanje cen na kvadratni meter. Na primer, v Jekaterinburgu je predvideno zmanjšanje vrednosti 5-7%.
  Napovedi trga nepremičnin 2017

Kriza novih stavb

Trenutno se novi potrošniki počasi prodajajo. Pogosto je do polovice stanovanj praznih v novi hiši. Ta položaj se bo spoštoval že dlje časa, po besedah ​​izvršnega direktorja Uralskega združenja graditeljev Vyacheslava Trapeznikov.
  Napovedi trga nepremičnin 2017

Will stanovanja v letu 2017 dvig cen? Napoved cen za nove stavbe in stanovanj za nadaljnjo prodajo

Napovedi trga nepremičnin: bodo cene stanovanj v letu 2017?

Plače rosov v preteklem letu so se občutno zmanjšale za približno 9,5 odstotka, kar je nedvomno vplivalo na kupno moč ljudi. To je postalo opazno zaradi zmanjšanja povpraševanja po nepremičninah, na trgu, kjer je ponudba presegla povpraševanje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty