poniedziałek, 12 lutego 2018

Naprava lesenih podov v zasebni hiši

  Naprava lesenih podov v zasebni hiši

↑ Postavitev tal in izbira lesa

Tla v leseni hiši v prvem nadstropju so položena na tla in so sestavljena iz naslednjih elementov: hlodi, dna, hidro in toplotna izolacija, talne obloge in talne obloge. Namestite celotno konstrukcijo na nosilce ali podporne stebre iz opeke ali betona. Med tlemi in tlemi je podzemno, ki je temeljito prezračeno za ohranjanje lesa v optimalnem stanju in ustvarja mikroklimo prvega nadstropja.

Naprava v pritličnem nadstropju

Ta način urejanja tal v zasebni hiši, kjer ni kleti, velja za najpreprostejši v smislu zmogljivosti in poceni v smislu materialnih stroškov. V tem primeru sta dve glavni možnosti:
  Naprava lesenih podov v zasebni hiši

Kako je tla lesene hiše ↑

Struktura, ki se nahaja med podnožjem in končnim podom, se imenuje pod ali črna tla. Zasnova podlage je lahko drugačna, v vsakem primeru pa je kombinacija istih sestavnih elementov:

Kako narediti lesena tla na delovnih mestih

V starih knjigah in regulativnih dokumentih o gradbeništvu najdete talne konstrukcije na delovnih mestih z uporabo NE učinkovite toplotnoizolacijske snovi.

Tla na stebrih

Prvič, potrebno je podzemno izkopavanje. Če želite to narediti, morate v podzemnem prostoru odstraniti zemljo v globini najmanj 50 centimetrov. Prazna votlina, napolnjena s gramozom, rečnim peskom ali gramozom, vsaka plast je navlažena z vodo in previdno utesnjena. Kot rezultat, mora raven zasuna presegati raven tal okoli hiše za dvajset centimetrov.

Naprava na nosilce na stebrih

Pomembno je, da se tla vzdolž nosilcev na nosilnih stebrih v hišah, zgrajenih v celoti iz opečnatih, gaziranih betonskih blokov ali naravnega kamna. To je posledica dejstva, da so leseni žarki, vgrajeni v stene teh materialov, hitro gnili, tudi če so temeljito antiseptični.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty