sobota, 17 lutego 2018

Terase do-it-yourself risbe

Proces razširitve terase na hišo

Vsaka oseba, ki živi v svoji zasebni hiši, želi narediti svoj dom udoben in udoben, zato je treba odpraviti vse pomanjkljivosti in dodati različne elemente, ki izboljšujejo udobje življenja. Velika rešitev poleti je ustvariti teraso, ki je pritrjena na hišo. V tem objektu lahko preživite nepozabne in zabavne večere. Tudi terasa se pogosto uporablja kot poletna jedilnica, ker je v naravi zaljubljena vase.
  Terase do-it-yourself risbe

Vrste struktur in pravilna lokacija

Veranda se nikoli ne obravnava kot ločena struktura: je del hiše, ki je pritrjen na glavno stavbo med gradnjo ali po nekaj časa. Najpogosteje se nahaja ob fasadi ali sprednji strani, to je na steno, v kateri so vrata nameščena. Tako, da pridete v hišo, morate najprej iti na verando.
  Terase do-it-yourself risbe

V hišo pritrdimo teraso ali verando

Življenje v privatni hiši ali državi, ki živi prepričuje: potrebna je terasa. To vam omogoča, da doživite veselje, da ste na prostem, ne da bi se odrekli domačemu udobju.

Oblikovanje in izbira prostora za teraso

Projekt je obvezna stopnja gradnje, ki vam bo omogočila natančno izračunavanje količine gradbenega materiala in uspešno prileganje novega elementa v obstoječem slogu hiše. Pri sestavljanju risb ni treba omejiti fantazij s standardnimi modeli ali "znova izdelati kolo" z izumljanjem konstruktivnih elementov avtorja - dovolj je, da določijo namen spletnega mesta in črpajo risbo v primernem merilu na podlagi pripravljenih izračunov strokovnjakov.
  Terase do-it-yourself risbe

Kakšna je dobra terasa v hiši?

Terasa je odprto območje, ki se dvigne nad tlemi na lastno podnožje (temelj). V tem primeru naredimo teraso hiši z lastnimi rokami. Projekti, fotografije in sheme teras, ki jih vidite, so posneti iz albumov lastnikov, ki so jih dali na voljo javnosti. V našem primeru je terasa pritrjena na hišo, to pomeni, da ima vsaj eno skupno stran z njim. Če je terasa nameščena na strani sprednje fasade, je lahko tudi osnova za vstopno skupino.
  Terase do-it-yourself risbe

Kako narediti verando v zasebni hiši? Vrste gradbenih materialov in uporabljenih materialov

Globalizacija je omogočila povezovanje kulturne dediščine različnih držav, zdaj pa tudi sosednje hiše lahko izgledajo povsem drugače. Na primer, skuša povezati težko kamnito dno in svetlo leseno vrhnjo strukturo, mojstri dobijo podaljšek v nemškem slogu in ga popolnoma izdejajo iz lesa, vendar puščajo široke prezračevalne reže med ploščami, ustvarijo verande v avstralskem slogu.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty