piątek, 16 lutego 2018

Impregnacija lesene ograje

  Impregnacija lesene ograje

Antiseptik - mi smo v vojni z gnilobo

Vsako drevo je predmet procesa razpadanja. Kako hitro se bo to zgodilo, je odvisno od lastnosti samega drevesa. Torej je treba te ograje zdraviti z antiseptiki.
  Impregnacija lesene ograje

Posebnosti predelave z mazivnim oljem

Obdelava lesa z rabljenim oljem je ena izmed najpogostejših načinov nanašanja in zaščite lesa. Kot osnovni material se uporablja navadno motorno olje, ki je služilo svojemu namenu na avtomobilu.
  Impregnacija lesene ograje

Vintage načine za zaščito lesene ograje od gnilobe

Pogosto jih uporabljajo danes. Pokrivanje ograje z vodno raztopino gašenega apna, ki ni slab antiseptik. Toda iz nje se izliva z dežev, zato je treba slikati vsaj dvakrat letno. Poleg tega lepa ograja ne izgleda dovolj dolgo. Dobesedno čez mesec se plast apnenca izluži in se tušira.
  Impregnacija lesene ograje

Lesena ograja "GRILL"

Cena 2500 r za TM (od 70. ure)

Navedene značilnosti:
  Impregnacija lesene ograje

Pripravljalna dela - izberite pravi primer za leseno ograjo

Primer lesa lahko bistveno podaljša življenjsko dobo lesene ograje in jo zanesljivo ščiti pred vplivi zunanjih dejavnikov. Vendar, če barvanje strukturnih elementov ograje ni vredno varčevanja, mora biti drevo dobro nasičeno. Primerna sestava običajno vključuje: lepilo (olje, alkidne smole), pa tudi nekatere antiseptike, kot magnezijev oksid, bakrov sulfat in druge.
  Impregnacija lesene ograje

Zakaj barva leseno ograjo?

Pred obdelavo lesenih drog za ograjo, morate ugotoviti, zakaj jih morate barvati? Dejstvo je, da je ograja iz naravnega materiala predmet vseh vrst negativnih vplivov iz okolja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty