niedziela, 11 lutego 2018

Gradbeništvo

Rekonstrukcija stanovanjskih in javnih stavb

Pri delu v javnih stavbah imajo dvojni cilj. Po eni strani bi stavba morala pritegniti pozornost turistov in biti simbol starodavne arhitekture mesta. Po drugi strani mora javna zgradba še naprej izvajati svoje prvotne funkcije. Popravila in rekonstrukcija objektov z zgodovinsko vrednostjo, ki se izvajajo z ohranjanjem prvotnega videza in notranjosti.
  Gradbeništvo

Remont in rekonstrukcija stavb

Vsaka stavba s časom mora delati na remontu. Obnova zgradb in objektov v Moskvi ne zahteva manj napora kot gradnja. Minimalni seznam del vključuje naslednje korake:
  Gradbeništvo

Tržne zahteve

Za lastnike nakupovalnih in pisarniških centrov je pomembno, da dobičkonosno uporabite vsak kvadratni meter prostora. Potrebujejo predstavljive in udobne zgradbe, poleg tega pa je prijetna in v katero želite vstopiti. Komercialno uspešen bo objekt v poslovnih centrih mesta ali blizu njih, z dobro prometno infrastrukturo, z uspešnim konceptom in postavitvijo. Tudi sodobne trgovske centre je težko zamisliti brez kozarca evropskega standarda, dobro premišljene komunikacije, visoko kakovostne dodelave, tako zunanje kot notranje.
  Gradbeništvo

Dokumenti za pranje avtomobila se hitro obdelajo

Montažne stavbe pod pranje avtomobila niso kapital, kar vam omogoča, da poenostavite postopek odobritve. Za oblikovanje takšnih struktur potrebuje minimalno količino dovoljenj.
  Gradbeništvo

Video: Gradnja velike zgradbe Apple v Silicijevi dolini

Po načrtu Steve Jobs in arhitekta Normana Fosterja v Cupertinu se na 26 hektarjih zemljišč gradi ogromna stavba s sončnimi ploščami na strehi. Oglejte si, kako izgleda novi Apple sedež in najbolj zelena stavba na svetu
  Gradbeništvo

Analitika pri oblikovanju gradbenih konstrukcij

Pri naročanju gradbene konstrukcije v podjetju GENPROEKT ne dobite le močne, stabilne in trajne zgradbe, hkrati pa ne plačate preveč za materiale in gradbena in montažna dela. Visoka stopnja stabilnosti objekta je dosežena zaradi preverjenih, jasnih in brezkompromisnih izračunov, na podlagi katerih strokovnjaki izvajajo nadaljnjo gradnjo stavb.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty