środa, 14 lutego 2018

Barve stene in strop

  Barve stene in strop

Označevanje stropa in lepljenje kontur za barvanje različnih barv

Strop, po definiciji, je najprej naslikan, nato pa stene. Kljub temu je treba robove sten pod stropom zaščititi pred netočnimi gibi ščetk. V nasprotnem primeru boste morali še dodatno zmelati in odstraniti zamrznjeno barvo iz sten pred zaključkom. Če želite to narediti, lahko uporabite trakove iz polietilena z lepilnim maskirnim trakom.
  Barve stene in strop

Priprava sten in stropov za barvanje

Brez skrbne priprave osnove ni mogoče dobiti želenega rezultata. Navsezadnje tudi majhna napaka na površini sten ali stropa lahko negira vsa prizadevanja in celo najsodobnejša barva ne bo mogla skriti.

Orodja in materiali, potrebni za barvanje stropa in sten

Za izdelavo visokokakovostnega barvanja stropa in sten je potrebno pripraviti naslednja orodja in materiale: - barve za strop in stene, - temeljni premaz, - valjček z dolgim ​​kupom, širine 20-25 cm, - ravna krtača širine 50-80 mm, - pladenj za barvo, po možnosti s stiskalno mrežo, - lopatico, - ozke ščetke, - papirni trak, - brusni papir, - plastični film, časopisi ali tkanine, - kombinezone, - lestve.
  Barve stene in strop

Izdelki na vodni osnovi

Barvni vosek prodre globoko v leseno strukturo, ki tvori površino, ki diha. Idealen za strop in območja z majhno obremenitvijo, kot so spalnice. S pomočjo tega izdelka lahko dobite zelo svetle, nasičene barve, ki se uporabljajo pri barvanju otroških igrač. Čas sušenja 1 ura
  Barve stene in strop

Popravilo stanovanja, pisarne ali koče v Voskresensk.

Slikarska dela vseh kompleksnosti, dekorativnih sten in stropov. Proizvodnja in montaža lesenih oken, stopnic, kovinskih izdelkov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty