środa, 14 lutego 2018

Obloge iz kamna

  Obloge iz kamna

Izbira obrnjenega kamna za fasado

Fasada naravnega kamna je najdražja, elegantna in težka za namestitev. Naravni kamen se že stoletja uporablja pri gradnji in dekoriranju hiš, kar zagotavlja odlično vzdržljivost in pristen videz. Pri moderni fasadni oblogi se naravni kamen razreže v plošče različnih velikosti in oblik. Sprednja stran ploščic ima lahko izvrstno olajšanje, toda nasprotno je vedno ravno - za lažje pritrditev na stene.
  Obloge iz kamna

Značilnosti pokrova, obložene z naravnim kamnom

Klet zgradbe je del temeljev, ki štrli iz tal, ki mejijo na glavno steno. Dejstvo je, da je klet stena prostora, ki se nahaja pod nadstropjem prvega nadstropja hiše. Za zagotovitev trdnosti stavbe je kletni del izdelan iz trajnih materialov, ki so odporni na vplive okoliških tal, sezonskih sprememb vlažnosti in temperature.
  Obloge iz kamna

Dokončanje temeljnega kamna z lastnimi rokami

  • Posodobljeno besedilo: 21.03.2017
  • Ogledov: 1035
  • Komentarji: 0
Ni najcenejša, a najtrajnejša in ugledna možnost za zaključek hiše - s katerimi se soočajo s kamnom s svojimi rokami.
  Obloge iz kamna

Vrste naravnega kamna

Ko se soočamo s fasado, ki je najpogosteje dana na naravne kamne kot peščenjak, apnenec in skrilavec. Nastali so kot posledica stoletnih starih kamnin, ki so jih kopali v kamnolomih.

Soočanje z umetnim kamenjem ali naravnim kamnom

Izberite umetni ali naravni kamen za podlogo? Sodobne tehnologije za izdelavo umetnega kamna omogočajo odličen rezultat: nenavadne oblike, vse barve in teksturo materiala. Umetni kamen ni prijazen do okolju prijaznosti do naravnega, in glede na življenjsko dobo lahko presega naravne materiale.
  Obloge iz kamna

Prednosti obrnjenega kamna. Glavne lastnosti materiala

Za razliko od večine umetnih materialov ima naravni kamen neomejeno življenjsko dobo. V tem primeru je njena pridobitev stroškovno učinkovita. Sčasoma z velikimi obremenitvami in različnimi temperaturnimi razmerami kamen ne izgubi funkcionalnosti in lepote. Hkrati je skrb za njega minimalen.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty