piątek, 16 lutego 2018

Montaža strehe

Cene strešnih kritin, stroški namestitve strehe.

Spodnja tabela prikazuje predvidene cene za strešna dela v sezoni 2016 - 2017. Stroški strešne kritine bodo odvisni od številnih dejavnikov: površine strehe in višine hiše, vrste strešne kritine, kompleksnosti strešne konstrukcije in konfiguracije strehe, oddaljenosti gradbenega objekta, možnosti in življenjskih pogojev rokovske ekipe na objektu ter drugih pogojev in podrobnosti.

. : , , . , .
  Montaža strehe

Merila, za katera izberemo material, ki ga uporabljamo za namestitev strehe

Streha, ki pokriva streho, je izpostavljena vremenu: dež, sneg, toča, temperaturne spremembe. Zato mora biti trajna, odporna na vodo in odporna na zmrzal. Zato kakovost strehe postavimo na prvo mesto.
  Montaža strehe

Previdnost pri namestitvi kovinske strehe

Če območje vaše spletne strani omogoča prosto postavitev krovnih plošč iz kovine za skladiščenje, je zaželeno, če obstaja zadostno število palic ali lesenih desk, za shranjevanje listov na palice s prečnim prerezom približno 20 cm in s deskami med listi. Na gradbišču je mogoče varno namestiti več takšnih skladov z 10 listi v vsakem in z razdaljo približno 1 meter med skladi.
  Montaža strehe

Kaj je vključeno v namestitev strehe?

Odvisno od izbranega gradiva za ureditev strehe se del del, ki je vključen v to storitev, lahko delno spremeni. Glavne vrste dela, ki se izvajajo pri vgradnji strehe:

Montaža strehe v Chelyabinsk

Vrste dela pri gradnji strehe so odvisne od izbire strešne kritine in skupne cene za montažo strehe, saj ima vsak material lastno instalacijsko tehnologijo in svoje dodatne elemente.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty