czwartek, 15 lutego 2018

Kako brusiti beton z roko

  Kako brusiti beton z roko

Obstoječe vrste brušenja

Do sedaj obstajata dve vrsti mletja lastnih rok: mokro in suho. Suhi tip se uporablja za novo betonirano površino, na katero se ne dodajajo nobeni dodatni elementi (kamen ali drobnjak). S to vrsto poliranja nastane velika količina prahu, zato je potrebno poliranje v zaščitnem oblačilu in oči morajo biti zaščitene. Po delu se s sesalcem zelo enostavno odstrani prah. Toda čas takega poliranja traja dovolj.
  Kako brusiti beton z roko

Sorte procesa

Brušenje betonske talne brusilke lahko izvedemo v suhi in mokri metodi, vendar se cena opravljenega dela ne bo spremenila. Mokro brušenje se uporablja pri mletju mozaičnega dna ali tal, ki je prekrit z marmornimi čipi. S to vrsto mletja v delu je potrebno uporabiti abrazivne segmente. Zahvaljujoč temu je mogoče dobiti skoraj popolno talno površino, ki se po videzu ne razlikuje od polirane površine.
  Kako brusiti beton z roko

Kateri beton se lahko bruši

V teoriji lahko karkoli zmeljemo, vse je v rezultatu. Kakovost ali končni rezultat bo odvisen od blagovne znamke, polnila in starosti premaza. Razmislite ločeno za vsako komponento, nato pa se bomo odločili, kako to storiti pravilno.
  Kako brusiti beton z roko

Video: Kako mlet betonskega dna

Prvič, izdelamo estrih, mletje pa lahko opravimo nekaj tednov po tem, ko se novi estrihe posušijo. Samo v tem času bo prevleka pridobila moč in bo pripravljena na nadaljnje delo na njej. Sestav betona vključuje marmor, gramoz, apnenec, granit, to je vse, kar se imenuje ruševin. Če začnete brusiti, ko je površina popolnoma suha, nato mlinček in malo verjetno je, da ga boste lahko ročno mletili, bo odstranil ruševin s svojimi diamantnimi rezili. Namesto popolnega poda dobite podobnost, pokrita s praskami in lupinami.
  Kako brusiti beton z roko

Stopnja faze betona

Stroji za gladkost so ločena linija, drugače mletje helikopterja. Ti stroji se uporabljajo v drugi fazi po uporabi polimerov. To je delo gladilnega stroja, ki pripelje mojstre do končne faze postopka.
  Kako brusiti beton z roko

Načini in naprave

Za olajšanje tako težke naloge kot poliranje stropa obstaja več naprav. Nekateri so zasnovani tako, da delujejo izključno ročno, drugi - za izravnavo stroja. Obe možnosti je mogoče uporabiti v praksi, vendar ima vsaka od svojih lastnih pozitivnih vidikov in značilnih pomanjkljivosti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty