wtorek, 13 lutego 2018

Horizontalna cena vrtanja na meter

  Horizontalna cena vrtanja na meter

Cena vodoravnega vrtanja

V sedemdesetih letih prejšnjega stoletja so prvič v Združenih državah uvedli edinstveno gradbeno tehnologijo, imenovano horizontalno vrtalno vrtanje. Ameriški inženirji so se odločili, da zmanjšajo nevšečnosti, ki so jih državljani doživeli v nasprotju z infrastrukturo območja, na katerem so bili postavljeni inženirski servisi (cevi, kabli itd.). Skoraj pol stoletja je minilo in postavitev cevovoda HDD, katere cena je nižja od tradicionalne metode rova, je nadomestila vse odprte metode polaganja komunikacij. V vsakem primeru je v razvitih državah, kjer je odprta metoda lepljenja preprosto prepovedana.
  Horizontalna cena vrtanja na meter

Sestava mešanice bentonita

Tveganje, ko se proizvodna cev lahko zatakne, se poveča z ostrimi krivinami ali napačno konsistenco bentonita. Cev v mešanici bentonita mora biti v plavajočem stanju, potem je trenje minimalno.
  Horizontalna cena vrtanja na meter

Koristi vodoravnega vrtanja

Metoda HDD, ki jo je leta 1971 ustanovil ameriški inženir Martin Cherrington (Martin Cherrington), se še danes razvija in izboljšuje.
  Horizontalna cena vrtanja na meter

Ena od možnosti za polaganje cevi je tehnologija za prebijanje HDD.

S to metodo širjenja vodoravnih vrtin se uporablja hidravlično vrtalno vrtalno ploščad. Z metodo prebijanja lahko preprosto postavite cevi med mestnimi zgradbami in na območju podjetij.

Koristi brezpilotne tehnologije

Če želite poceni in hitro namestiti inženirske komunikacije, naročite storitev, kot je HDD, od izvajalcev Yude. Ta vrsta dela se lahko izvaja na vseh predmetih skozi vse leto. Kvalificirani obrtniki skrbno spremljajo skladnost s SNiP, zato je vrtanje opravljeno strokovno in pravočasno.
  Horizontalna cena vrtanja na meter

HDD - Horizontalno smerno vrtanje (vodoravno vrtanje)

Dolžina obstoječih cevovodov, Ruska federacija je eno od prvih mest na svetu, več kot polovica jih je postavila pred 20-50 leti, R. potrebujejo obnovo in obnovo. Modernizacija in rekonstrukcija obstoječih in izgradnja novih cevovodov pogosto potekajo na območjih mest, kjer delujejo industrijska podjetja v težkih geoloških in geografskih razmerah, ob upoštevanju številnih tehničnih, tehnoloških in okoljskih omejitev. To in številni drugi dejavniki naravnega in umetnega izvora določajo posebnost pospešene tehnologije brez trench in še posebej vodoravno usmerjeno vrtanje (HDD).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty