poniedziałek, 12 lutego 2018

Kiti ali kit

  Kiti ali kit

Video parketna dela: krtače

Pri izvedbi parketov je zelo pomembno, da razumejo, da se kiti vrzeli lahko izvede v več plasteh. Ta metoda se uporablja v razmerah, ko je velikost vrzeli velika ali pa parket ne drži dobro, v takšnih situacijah pa en sloj parketa ne bo mogel popolnoma zapreti prostora in doseči največjega učinka.

Priprava površine stene za kiti

Glavna stvar - poskrbite, da je površina sten popolnoma čista. Odstraniti je treba masti, barve ali saj. Seveda ne bi smelo biti padajočega sloja mavca, ostankov lestvice, voska ali dela oplaščenja. Sploh ne začnite zamrzniti zamrznjenega stropa in sten. To absolutno ni priporočljivo.
  Kiti ali kit

Priprava površine in polnilo

Pri čiščenju površine, ki je predmet slikanja, je potrebno začeti delo. Najbolje je, da je za to primeren topilo, ki bo takoj razmastilo področje, potrebno za delo. Potem ga moraš očistiti. V nobenem primeru ne smete položiti kiti na sijaj. Lahko ga uporabite z orbitalnim brusilnikom. Če se delo izvaja na težko dostopnih mestih, ga boste morali ročno izdelati z uporabo velikega brusilnika P60-P180. Sledi rji je treba obdelati s pretvornikom.
  Kiti ali kit

Začnite s pripravami za uspešno zaključitev ↑

Potrebno je temeljito očistiti delovno površino stropa od pilinga končnega materiala in bele pege. Z lopatico morate odstraniti sloj starega kita, lahko uporabite tudi majhen kladiv, odlepite odvečne plasti z lahkotnimi in čednimi udarci.

Priprava za mavčne plošče

Kiti v suhih zidovih potrebujejo vse šive, razpoke, vdolbine in žlebove iz pokrovčkov vijakov. Da bi to naredili, preden začnete z delom, je potrebno previdno priviti vse pritrdilne elemente, tako da ne segajo nad površino. Celotno površino suhega zidu pred ometanjem je treba napolniti s posebnim premazom s pomočjo valja. Za delo boste potrebovali: veliko in majhno lopatico, rezilo s peskarsko mrežo ali šprica, pravilo in mešalnik z majhno hitrostjo za pripravo mešanice.
  Kiti ali kit

Putty drywall do-it-yourselfers.

Preden začnete mavčno ploščo iz mavca, seveda ga je treba namestiti na steno ali na strop in obdelati s temeljnim premazom. Pred mavčnim kitiramom počakamo, da se posuši posuši, nato pa nadaljujemo z tesnjenjem spojev med pločevinami.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty