piątek, 16 lutego 2018

Demontaža strehe iz skrilavca cena

  Demontaža strehe iz skrilavca cena

Postopek demontaže

  • Delo se začne s pregledom starega prevleke. Če kozmetično hitro popravilo ne obnovi tesnosti premaza, potem zamenjajte celoten list. Delo se začne z razstavljanjem starega skrilavca.
  • Naši obrtniki odstranijo skrilaste nohte in druge pritrdilne elemente. Skrilavec se nežno spusti na tla.
Bodite pozorni! Nismo eden od tistih "profesionalcev", ki so s strehe visokih stavb odstranili razstavljene plošče. Videoposnetek o tako glasnem "delu" si lahko ogledate na koncu članka.
  Demontaža strehe iz skrilavca cena

Opis dela na demontaži stare strehe

Vsak premaz ima svoje lastnosti, postopek razstavljanja je tudi drugačen. Najtežje je postaviti keramične ploščice - to je tudi najlažje razstaviti. Ploščice so povezane z zapahnilnimi sponkami, pri demontaži pa so ločene eno po eno in poslane navzdol. Iz enega od spodnjih kotov se premika v vrsticah.
  Demontaža strehe iz skrilavca cena

Hidro in toplotna izolacija

Hidroizolacijo strehe zagotavlja ne le film, temveč tudi namestitev posebnega elementa. Na strop je 12,5 cm. Spoji med streho in ventilacijskimi luknjami so izdelani z izolirnim trakom.
  Demontaža strehe iz skrilavca cena

Kako je zagotovljena storitev?

Demontaža strehe skrilavca v Moskvi se izvaja v skladu z zahtevami gradbenih oznak. Registrski registri, ki so registrirani v Udi, ne zagotavljajo le čistega odstranjevanja, temveč tudi po potrebi natančnega spusta (z možnostjo ponovne uporabe). Nekateri obrtniki kupujejo celo liste skrilavca po ugodni ceni na m2.
  Demontaža strehe iz skrilavca cena

Kako pravilno razstaviti skrilavec:

Odstranjevanje skrilavne strehe se lahko nenadoma postane znatno dražje, če se naredi nepravilno. Potem morate veliko ponoviti, kar je povezano z dodatnimi stroški. Za odstranitev cene skrilavca za delo ostaja nizka, morate upoštevati naslednja pravila:
  Demontaža strehe iz skrilavca cena

Izbira strešnega materiala

Dekorativni premaz ne zagotavlja samo privlačnosti koče in njegove celostne podobe z ostalim oblikovanjem fasade, temveč zagotavlja tudi pravilno zaščito. Delamo z vsemi sodobnimi materiali. Želeno možnost določajo vaše finančne zmožnosti in značilnosti oblikovanja. Na primer:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty