wtorek, 13 lutego 2018

Dokončanje pisarniških prostorov

  Dokončanje pisarniških prostorov

Delo na posameznih projektih

Okraševanje pisarn v Moskvi, popravilo drugih poslovnih prostorov, smo v tesnem sodelovanju s stranko. Oblikovalci "Int-Ext" razvijajo posamezne projekte za stranke, ki uporabljajo različne rešitve za slog. Ob zaključku pisarne je cena projektnega projekta nizka, saj je vključena v delovni paket in ni ločena storitev.
  Dokončanje pisarniških prostorov

Popravila in dekoracija pisarn, pisarniški prostor v Moskvi in ​​Moskvi.

  • Odgovorni ste za popravilo in iščete "cenejše vse"?
  • Ali ste direktor, želite prihraniti denar?
  • Storili smo več kot 100 popravil pisarn.
  • Zaslužite denar, medtem ko popravljamo
  • Pridobite najboljšo ponudbo.

    Redecorating pisarne "na ključ"

    Ta vrsta popravil obsega izvedbo zaključnih del v pisarniških prostorih, spreminjanje ozadja, obnovo ali ponovno postavitev talnih oblog, urejanje stropov, namestitev svetilk in električnih stikal. Toda kljub svojemu "kozmetičnemu" značaju lahko znatno preoblikuje notranjost prenovljene pisarne, kar ji daje posebno značilno vzdušje.
      Dokončanje pisarniških prostorov

    Različice dekoracije sten v pisarniškem prostoru

    Pri popravilu pisarne je ena glavnih odločitev, ki se nanašajo na izbiro dekoracije sten. Pogosto je odvisno od videza prostora, njegove predstavljivosti in statusa, občutka udobja, ki je pomembno za obiskovalce in zaposlene.
      Dokončanje pisarniških prostorov

    Paleta dekorativnih del v pisarni: neomejene možnosti

    Strop Za dekoracijo se uporabljajo samo sodobni materiali (obešeni ali viseči strop), pa tudi tradicionalni (barve ali omet). Suspended ali suspendiran strop ostaja najbolj priljubljen, saj so materiali trajni, varni za zdravje, ne potrebujejo vzdrževanja in niso podvrženi deformaciji. Stranka ima tudi edinstveno priložnost, da izbere ne le barvno shemo, ampak tudi teksturo materiala, dolžino in širino strukture.
      Dokončanje pisarniških prostorov

    STROŠKI DELA POPRAVILA IN URADOV

    Stroške dela lahko razdelimo na štiri kategorije. Vendar te kategorije gradbenih del ne določajo natančne stroške kompleksa del, temveč le jasno kažejo vrstni red stroškov dela za konvencionalni kvadratni meter dna prostora.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty