niedziela, 11 lutego 2018

Samolepilne stenske ploščice

  Samolepilne stenske ploščice

Materialne značilnosti in specifikacije

Posebnost materiala je, da je precej trpežna, vendar je sestavljena le iz sintetičnih sestavin. Priljubljenost samolepilnih PVC ploščic narašča, saj ima različne teksture in površinske teksture. Oblika PVC plošč lahko posnema les, laminat, naravni kamen in druge površine.
  Samolepilne stenske ploščice

Samolepilni film za kopalnice, kako izbrati

Samolepilne ozadje za kopalnico je zaključni material, na hrbtni strani katerega se nanaša lepilna osnova in je zaščitena s posebnim papirjem. Film se prodaja v obliki zvitkov širine 45 do 95 cm in dolžine do 15 metrov.
  Samolepilne stenske ploščice

Vrste vinilnih premazov

Vinilni materiali iz dveh vrst so izdelani - vinil laminat in zvitki. Pritrditev je prav tako drugačna. Vinil se lahko pritrdi s ključavnicami, kot so parket ali pritrjeni na podlago, kot je laminat.
  Samolepilne stenske ploščice

Tehnologija zaključuje prožne keramične ploščice

Polaganje prožne kamene ali fleksibilne keramike se razlikuje od polaganja PVC ploščic, čeprav ne preveč. Če želite pokriti vse nianse, upoštevajte vsako vrsto posebej. Ampak najprej morate pozorno prebrati, kako pravilno pripraviti površino za podlogo, še posebej, ker je ta postopek enak za vse končne materiale te vrste.
  Samolepilne stenske ploščice

Značilnosti samozaposlitve

Sprednja stran samolepilne folije je izdelana iz PVC in prevlečena z zaščitno plastjo polimera, zaradi katere je izboljšana zmogljivost lastnosti izdelka. Poleg tega je samolepilni material briljanten. Zadnja stran je lepljiva podlaga, prekrita s papirjem.
  Samolepilne stenske ploščice

Samolepilni film za kopalnico: prednosti in slabosti

Prednosti samolepljive kopalne folije so številne, in to so bili tisti, ki so spodbudili njegovo široko uporabo. Zlasti številne prednosti tega dekorativnega in končnega materiala so naslednje pozitivne lastnosti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty