poniedziałek, 16 lipca 2018

Montaža kompozitnih plošč

  Montaža kompozitnih plošč

Cena sprednjih plošč

Cena kompozitnih plošč se lahko spreminja v območju od 600 do 4500 r na m2. Upoštevati je treba, da je cena aluminijastih plošč opazno nižja, kar pa ne pomeni o lesno-polimernih oblikah oblog. Njihova cena se začne s pragom 2500 r / m2, hkrati pa imajo taki paneli ustrezen videz.
  Montaža kompozitnih plošč

Značilnosti vgradnje prezračevane fasade AKP

Ker vgradnja kompozitnih aluminijastih plošč ne uporablja mokrih procesov, se lahko ventilirana fasada sestavljenih plošč vgradi kadarkoli v letu.
  Montaža kompozitnih plošč

Naprave in fizikalno-tehnične parametre fasadnih kompozitnih plošč

Izdelava in montaža aluminijastih kompozitnih plošč je zapleten postopek, saj se v vsakem posameznem primeru sestava izdelka lahko razlikuje. Odvisno od želja kupcev. Vendar osnovna zasnova, ki jo imajo fasadne kompozitne plošče, ostane nespremenjena:

Montaža fasade plošč Alucobond

Pred nadaljevanjem namestitve končnega materiala je potrebno ustvariti podporni okvir. Za montažo nosilcev okvirjev, na katerih so pritrjeni kovinski profili. Pritrdilni profili na nosilce se izvajajo s pomočjo samoreznih vijakov. Če želite ustvariti okvir, lahko uporabite profil iz pocinkanega železa, nerjavečega jekla ali aluminija.
  Montaža kompozitnih plošč

Tehnični parametri kompozitnih plošč OLMA ST / AL:

  • Širina plošče: 1220, 1500 mm;
  • Debelina: 2 (za ST), 3 (za ST), 4, 5 mm;
  • Debelina pločevine: 0,25 (za ST); 0,3; 0,4; 0,5 mm;
  • Dolžina: standardna 2440, 3250, 4000 mm, na zahtevo od 500 do 6000 mm.
Vrsta prevleke PE in PVDF:

Montaža prezračevanih fasad

Namestitev prezračevanih fasad je ena izmed najbolj priljubljenih možnosti za zunanjo dekoracijo stavb in objektov. Prezračena fasada zagotavlja strukturo visoko stopnjo toplotne izolacije in znatno zmanjša verjetnost kondenzacije, kar ugodno vpliva na mikroklimo in raven vlažnosti v prostoru.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty