sobota, 21 lipca 2018

Namestitev cene oken

  Namestitev cene oken

Sprejem in pisanje

Vgradnja plastičnih oken se zaključi z registracijo opravljenega dela. Pred podpisom stranka preveri sistem zapiranja in odpiranja, poskrbi, da ni prask, čipov in razpok. Ploščice morajo biti tesno povezane s profilom, brez vrzeli. Vgradnja plastičnih oken se izvaja v skladu z GOST, zato je kakovost storitev in materialov vedno najboljša.
  Namestitev cene oken

Faze namestitve plastičnih oken po GOST

Namestitev plastičnih oken po GOST-u dovoljujejo usposobljeni strokovnjaki. Raven usposabljanja ocenjujejo vodilni proizvajalci PVC profilov. Vsi inštalaterji morajo imeti z njimi potrdila o nameščenih izdelkih.

PVC tehnologija za montažo oken

Najprej je nujno, da se iz okna, ki ga želite izdelati in namestiti, opravite meritve. Po demontaži starega okna je pomembno, da se kakovostno pripravi odprtina s pomočjo hitro utrjevalnih cementnih kompozicij, poliuretanske pene in izolacije iz folij.

Kakovost namestitve plastičnih oken je pomembnejša od lastnosti komponent

Lahko vas preseneča, vendar lahko z gotovostjo v našem polju z gotovostjo rečemo: če vzamete drago in kakovostno okno, vendar jih postavite narobe, bo učinek veliko slabši od namestitve poceni oken, ki so jih postavili dobri obrtniki v vseh na pravila.
  Namestitev cene oken

Opis vgradnje plastičnih plošč na okenske proge

Stranske in zgornje PVC plošče so nameščene s pomočjo zaganjalnega profila, ki je pritrjen na okvir, ali pa ga vstavite v utore, ki so bile predhodno izdelane v peni.
  Namestitev cene oken

Profesionalna montaža plastičnih oken. Skrivnosti spretnosti

1. Namestitev PVC oken v primeru zamenjave se začne z razstavljanjem starih okenskih sistemov, ki so na sredini žagani s krožno žago ali žico. Potem se okvir s pomočjo nosilca odstrani iz okenske odprtine, pri čemer se mesto pristanka novega profila očisti iz ometa, opeke itd. Ni pomembno, katera okna so zamenjana: lesena ali plastična.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty