wtorek, 17 lipca 2018

Garažna armatura prva vrstica

  Garažna armatura prva vrstica

Materiali in osnovna pravila za styling

Polaganje betonskega betona se izvede z lepilno raztopino (tovarniško suha mešanica). Vključuje cement, pesek, kot tudi hidrofobne, hidrofobne, plastificirne dodatke. Optimalna temperatura zraka, pri kateri poteka postopek, je od +5 do +25 ° C. Če je temperatura zraka nad + 25 ° C, je zaželeno, da se enote navlažijo z veliko vode.

Fundacija hidroizolacije

Pred pričetkom polaganja sten je potrebno preveriti vodoravni položaj temeljev (plošče, trakove temeljev) in po potrebi poravnavo. Toleranca je 30 mm.
  Garažna armatura prva vrstica

Zidarstvo notranjih predelnih sten in povezanih sten

Konstrukcija notranjih pregrad in konjugacija sten se izvede s pomočjo fleksibilnega priključka iz nerjavečega jekla. Vgrajen je v križišču sten in predelnih sten. Material je nameščen na obeh koncih v obeh stenah. Kot rezultat, bi morali imeti šiv, ki je pritrjen z nohti. Priporočam zlaganje povezav v vsako drugo vrsto blokov, da bi zagotovili zanesljivo povezavo sten hiše.
  Garažna armatura prva vrstica

Vrata in okna nadvore

Naša hiša betonskega betona raste, približujemo se skakalcem. Potrebujemo jih, da okrepimo steno nad odprtino vrat ali oken, tako da se nadaljnja konstrukcija ne zruši. Narediti jih je mogoče na več načinov:
  Garažna armatura prva vrstica

"Prva vrstica betonskega betona

Pred polaganjem prvega zaporedja gaziranih betonskih blokov je potrebno vodoodporno celotno površino temeljev, na katerem bo položen beton. To je lahko trak valjanih hidroizolacijskih materialov ali plast hidroizolacijske malte na bitumenski ali cementni podlagi.
  Garažna armatura prva vrstica

Postopek polaganja plinskega bloka

Prva vrsta blokov

Naprava prve vrstice blokov se začne iz vogalov. S pomočjo nivoja določimo najvišjo točko temeljenja in na tem mestu postavimo prvi blok. Potem smo nastavili oznako prve vrstice glede na najvišjo točko.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty