czwartek, 19 lipca 2018

Polaganje blokov cinka v prvi vrsti

  Polaganje blokov cinka v prvi vrsti

Značilnosti materiala

Obseg brizgalnega bloka je precej širok, glavna pa je njihova uporaba pri izgradnji koče, države ali države. To je posledica dejstva, da se hitrost gradnje gradnje blokov blata večkrat poveča, njihovi stroški pa ostajajo nizki. Pogosto so garaže zgrajene iz blokov žleze, izdelane so razširitve in postavljene ograje in predelne stene. V vsakem primeru je treba opozoriti, da za kakršenkoli namen se ne uporabljajo bloki žerjavov, je nujno voditi visoko kakovostno hidroizolacijo, da bi izključili neposredni učinek vlage. Za vsako možnost dela v gradbeništvu obstaja vrsta navodil, je nemogoče upoštevati vse.

Pripravljalna dela

Žlindre so nameščene na temelju, čigar širina naj bi vsaj ustrezala širini bakra in bolje je, da je 40-50 mm večja. Klet temelj je treba izravnati in nujno vodotesno, saj sestava žlindre vključuje materiale, ki ne prenašajo daljšega stika z vlago: žlindro, peskom, apnom, pepelom.
  Polaganje blokov cinka v prvi vrsti

Trakovi temelji za stene blokov

Kar se tiče običajne baze traku, je v našem primeru izkopan jermen. Njegova širina bo enaka debelini bodočih sten. Najprimernejše je kopati jermen z bagrom z vedrom, katere širina je 20 cm.
  Polaganje blokov cinka v prvi vrsti

Kaj je treba upoštevati pred začetkom dela?

Če se izvede samozaposlitev, se lahko stroški gradnje znatno zmanjšajo. Dovolj je, da izberete visokokakovostne žlindre in se naučite, kako pravilno voditi polaganje.
  Polaganje blokov cinka v prvi vrsti

Značilnosti izbire blazinice in zidne konstrukcije

Žlindarski kamen se proizvaja iz cementa, peska, vode in polnil: žlindre plavže, perlita, ekspandirane gline itd. Moč, odpornost proti zmrzovanju, poroznost materiala je odvisna od sestave in količine slednjih. Pred nakupom morate pojasniti prisotnost potrdila o kakovosti, da izključite prisotnost nevarnih koncentracij strupenih snovi. Obstaja tveganje za nakup izdelkov, ustvarjenih v obrtniških razmerah, čeprav so nekoliko cenejši od tovarniških. Toda brez profesionalne opreme in znanja o pravilni proizvodni tehnologiji ni mogoče ustvariti izdelka, ki ustreza tehničnim specifikacijam GOST.
  Polaganje blokov cinka v prvi vrsti

Žlindra kot gradbeni material

Žlindarski kamen je umetni gradbeni kamen, izdelan na osnovi stisnjenega v obliki cementnega žlindre. Sestavljen je iz žlindre in cementa. Ker polnilo morda ni nujno proizvodnja žlindre. Žlindre so izdelane na osnovi zdrobljenega granita, granitnega presejanja, ravnega gramoza, prelomov stekla, grobega peska, posušenih kosov cementa. "Žlindrni kamen" - ime, ki se generalizira za vse navedene možnosti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty