czwartek, 19 lipca 2018

Dekoraterstvo temelj hišne fotografije

  Dekoraterstvo temelj hišne fotografije

Dekoracijo kleti hiše z dekorativnim ometom

Dekorativni omet (vendar kot mnogi materiali, ki se sprijemajo) se nanese na predhodno pripravljeno površino: očistimo in pripravimo. Pred nanosom nekaterih vrst ometa uporabite ojačitveno maso na osnovi mineralov.
  Dekoraterstvo temelj hišne fotografije

Okrasite podlago z dekorativnim ometom

Ta možnost soočanja s fundacijo ne zahteva posebnega znanja in veščin, tako da se lahko ročno izvede. Fasadni omet vključuje naslednje faze dela:
  Dekoraterstvo temelj hišne fotografije

Drsna osnova

Preden začnete dekorirati temelj z ometom, je treba odpraviti vse obstoječe napake, ki lahko negativno vplivajo na kakovost ometa. Površina mora biti brez umazanije, masti in prahu. Potem morate "ustreliti" mrežo, saj uporabljate kovinske moznike. To ustvarja ometno podlago, lahko še vedno pokrijete površino s plastjo malte.
  Dekoraterstvo temelj hišne fotografije

Materiali za soočanje s temeljem hiše

  • barvana profilirana pločevina;
  • kovinski profil in vodila;
  • plastične prezračevalne rešetke.

Orodja za soočanje s temeljem hiše

  • krožna žaga ali "mlinček";
  • škarje za kovine;
  • električni vrtalnik;
  • kladivo

Osnovna plošča s kovinskim profiliranim listom

Za zagon temeljne pločevine s kovinsko profiliranim listom morate narediti več meritev: višino temeljev, obod hiše, širino izbokline (če je predviden iztis iz podstavka). Standardna velikost profiliranega pločevine je 6 × 1 m. Debelina je drugačna, vendar pa je priporočljivo, da vzamete ploščo debeline od 0,5 do 0,7 mm.
  Dekoraterstvo temelj hišne fotografije

Fotografije končne pločevine domov dekorativni omet

Temelj, obložen z dekorativnim ometom, je gladek in močan. Obojene podstavke je možno s posebno fasadno barvo. Kot rezultat, dobite lepo fasado po vaših željah.

Sestava raztopine za dekorativni omet plaster.

Samo kuhanje.

Standardna ometna malta - cement in pesek v razmerju 1 / 100th cementa (za m500 - 1: 5). Mavec pod stropom se izvede v skladu s standardno tehnologijo, sprejeto za navadne mavčne obloge.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty