wtorek, 17 lipca 2018

Zamenjava ožičenja v hiši plošče

  Zamenjava ožičenja v hiši plošče

Kako se ožičenje v panelu hiše

Ožičenje v panelni hiši je v bistvu postavljeno v tovarniško montažno betonsko blago. Zasnovane so posebej za električne napeljave in se obrnejo na strogo označena mesta. In na teh mestih so vtičnice, stikala in premikanje ne deluje.

Zakaj moram spremeniti ožičenje?

Popolna zamenjava električne napeljave v starem stanovanju je morda potrebna v različnih situacijah. Stikala in vtičnice sčasoma prenehajo delovati. Poleg tega se lahko uporablja močna oprema, tako da stari ožičenje v panelu hiše ali Hruščov ne morejo vzdržati take obremenitve. Taliti in iskri. Če razmišljate o remontu v zasebni hiši ali apartmaju, morate pozorno premisliti o ravnanju z električnim delom.
  Zamenjava ožičenja v hiši plošče

Kako se ožičenje v panelu hiše

Stene in tla v takih hišah so narejeni iz armiranobetonskih plošč. V bistvu so vse stene nosljive. Pogosto je ožičenje v teh hišah postavljeno v kanale betonskih izdelkov, ki so posebej pripravljeni v fazi gradnje. Ti kanali se nahajajo na strogo določenih mestih, zato so premične vtičnice in stikala v panelni hiši velika težava.
  Zamenjava ožičenja v hiši plošče

Načrtujte namestitev električne napeljave v panelno hišo

Mnogi od tistih, ki morajo živeti v starih hišah montažnih panelov, so presenečeni, zakaj imajo pogosto prometne zastoje in, še slabše, ožičenje. Vse je v propadanju in povečanju obremenitve, kot je bilo že rečeno, zato strokovnjaki priporočajo, da ne čakajo, dokler "rak na gori ne visi", ampak nujno zamenjajte električno napeljavo v panelni hiši. Strokovnjaki bodo to zmogli na najboljši način, čeprav neodvisno, z nekaj znanja o elektrotehniki, to ni tako težko, kot se zdi.
  Zamenjava ožičenja v hiši plošče

Zamenjava ožičenja v hiši plošče.

Ko je čas za popravilo ali druge transformacije v hiši, nehote razmišljate o tem, koliko stanejo materiali, ki jih boste potrebovali za zamenjavo ožičenja v prelomni točki hiše?

Zamenjava ožičenja v hiši plošče

Zamenjava ožičenja v hiši plošče se ne razlikuje od zamenjave električne napeljave v drugi vrsti stanovanja. Vendar ima svoje posebne probleme in zahteva hitro in brezpogojno rešitev. Vsi vemo, da se panelna hiša razlikuje od opeke samo v enem načelu: ima odlično slišnost. Kako to vpliva na zamenjavo ožičenja v njem? Oglejmo si to.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty