niedziela, 15 lipca 2018

Ustanovitev hiše

  Ustanovitev hiše

Vrste fundacij

Tehnično gledano je temelj namenjen prenosu tovora iz delov zgradbe zgoraj na temeljno podlago. Temelji v figurativnem smislu so podpora, zagotovilo zanesljivosti in trajnosti hiše. Z vidika računovodstva je fundacija najmanj 10 do 30% celotnih stroškov gradnje, prihranki v tej zadevi pa vas bodo stalo na dražji višji.
  Ustanovitev hiše

DIY Foundation

Temelj vsake strukture je njena temelj, na kateri je odvisna prihodnost konstruiranega objekta. Znesek stroškov za gradnjo in popravilo stavbe ali ograje je prav tako neposredno odvisen od tega, kako dobro je zasnovan in zgrajen temelj hiše. Spodaj so podrobni članki o gradnji temelje z lastnimi rokami izkušenega graditelja.
  Ustanovitev hiše

DIY Home Foundation

Temelj za dom ni le temelj, temveč jamstvo za njegovo moč in dolgo življenjsko dobo. Stabilnost in trajnost ne le samega, ampak tudi vsi drugi elementi konstrukcije so odvisni od natančnosti in temeljitosti naprave tega elementa zgradbe.
  Ustanovitev hiše

Tehnologija črtanja

V tem poglavju upoštevamo tehnologijo temeljnih temeljev monolitnih temeljev. Armirani beton in butobeton se štejeta za materiale. Ta vrsta je bila izbrana za obravnavo iz več razlogov:
  Ustanovitev hiše

Tehnologija polnjenja traku temelj

Za nadaljevanje procesa izgradnje traku pod leseno hišo z lastnimi rokami se priporočamo, da se seznanite z osnovnimi informacijami o tehnologiji zalifke.

Opaž in ojačitev

po zaključku dela na označevanju ozemlja, lahko nadaljujete do glavnih gradbenih del. Če želite preučiti vprašanje, kako narediti temelje za hišo s kletjo, je potrebno izvesti skladne ukrepe. Prvič, kopati jarko. Mora biti dovolj globoka. Prepričajte se, da odstranite odvečno zemljo. Stene jarka morajo biti dovolj močne, da jih ni mogoče razpadati in strniti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty