poniedziałek, 16 lipca 2018

Namestitev opažev

  Namestitev opažev

Možne možnosti naprave

Danes obstaja več različic takih sistemov. Preden odgovorite na vprašanje o tem, kako narediti oporo za fundacijo, je vredno vedeti nekatere tanke tvorbe takšnih elementov. Praviloma vključujejo ščite, ki so zelo tesno povezani s podstavki, podstavki in kljukice. Za prenos napetosti med temi komponentami se tlačne plošče in vodila uporabljajo za podporo ščita v določenem položaju.
  Namestitev opažev

Kako narediti montažno obliko, odvisno od vrste fundacije?

Razmislite o načinu namestitve opažev, na primer s podstavko pod hišo. V tem primeru uporabite eno od dveh vrst obrazcev: trdno ali stopenjsko.
  Namestitev opažev

Do-it-yourself namestitev opažev za podlago plošče

Pred montažo opažev za podlago plošče morate paziti, da je izkopna jama izkopana čim bolj gladko. Na enak način morajo biti opažne plošče (vodoravno in na isti ravni) nastavljene ravno ravno. Plošče morajo ležati tik nad izračunano višino temeljne plošče, tako da se raztopina ne pretaka in preveri vodoravno raven betoniranja.
  Namestitev opažev
  Namestitev opažev

Opažne zahteve in material

V prvi fazi je treba upoštevati glavne operativne kazalnike materiala proizvodnje, pa tudi celotno strukturo kot celoto. Najprej se bomo osredotočili na njen sestanek. Opažni material služi kot podporna struktura, v katero se vlije betonska mešanica, da tvori temelj.
  Namestitev opažev

Izdelava krova sami

Lesene plošče z vrvico spustijo več vrst drsnikov širine 15 cm. Pred tem so bili uporabljeni žeblji, ki so jih udarili iz notranjosti krova in upognili konce zunaj. Zdaj bolj pogosto uporabljajo samorezne vijake - v prisotnosti izvijača, namestitev oplate z njihovo pomočjo je veliko hitrejša. Glavna stvar je, da so pokrovi pritrdilnih elementov na notranji strani ščita. To bo poenostavilo naknadno razstavljanje in zagotovilo bolj gladko osnovno površino.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty