czwartek, 19 lipca 2018

Čiščenje gradbenih fasad

Kontrola kakovosti dogodkov

Po zaključku čiščenja celoten fasad stavbe opravljajo temeljito pregledi usposobljenih inšpektorjev. Ti strokovnjaki spremljajo kakovost dela ekipe mojstrov.
  Čiščenje gradbenih fasad

Kateri so razlogi, zakaj fasada postane umazana

Obstaja več razlogov, zakaj se stene hitro umazujejo in izgubijo prvotni videz. Najprej je morda posledica umetnega onesnaževanja (plini iz avtomobilov, emisije iz tovarn in tako naprej).
  Čiščenje gradbenih fasad

Čiščenje fasad stavb pri pilingu barve

Gradbene fasade igrajo pomembno vlogo pri oblikovanju skupnega arhitekturnega sloga. Fasada je obraz vsake stavbe, zato so zaradi svoje potrebe narejene posebne zahteve. Pri rednem čiščenju fasad iz pilinga, ki je izdelana pred kasnejšim zaključkom, je potrebno vse vrste stavb:
  Čiščenje gradbenih fasad

Značilnosti in načini čiščenja

Pri čiščenju uporabljamo metodo čiščenja z visokotlačnim vodnim curkom, uporaba te metode je v večini primerov upravičena. Ta pristop se pogosto uporablja za odstranjevanje različnih vrst umazanije, ta metoda je tudi okolju prijazna, saj vam pogosto omogoča popolno opustitev uporabe kemikalije. sredstva.

Stroški čiščenja fasade

Cena čiščenja in čiščenja stavb je odvisna od tehničnega stanja fasade, stopnje onesnaževanja, tehnologije in načina izvedbe naročila. Čiščenje fasad v Moskvi in ​​Moskvi po metodi promalpa je pogosto naročena storitev, ki jo odlikujejo demokratične stopnje.
  Čiščenje gradbenih fasad

Kako pogosto potrebujete čiščenje fasad stavb?

Ta postopek se po možnosti izvede vsaj enkrat ali dvakrat letno. S čiščenjem prahu, mineralnih nasadov in relativno svežih madežev s površine lahko nenehno ohranjate izgled zgradbe na primerni ravni. Istočasno je mogoče zamenjati čas obnove, kar bo znatno prihranilo pri zaključnih materialih. Pranje fasad zgradb v sodobnem mestu zahteva nekaj previdnosti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty