środa, 18 lipca 2018

Koliko stoji 1 kvadratni meter laminata

  Koliko stoji 1 kvadratni meter laminata

Stroški pripravljalnega dela

Potrebno je osvoboditi prostor sobe iz pohištva in drugih predmetov, odstraniti stare talne obloge in podstavek. Nadalje se določi stopnja poslabšanja tal, mora biti čim gladka in popolna. Če ima tla dobro podlago, bodo stroški bistveno manjši. V nasprotnem primeru obstaja več možnosti za izravnavo površine in njihove ocenjene stroške:

Stroški čarovnika za storitve

Skupna cena za namestitev novega tlaka je določena s številom kvadratnih metrov. Koliko stane ležati 1 m2? laminatni tla? To vam bo povedal točno cenik čarovnika. Obstajajo cene za vsako vrsto dela.
  Koliko stoji 1 kvadratni meter laminata

Polaganje laminatov v Moskvi. Kaj vpliva na ceno

Pomembno vprašanje pri popravilu tal je strošek materiala in storitev. Seveda imajo vsi materiali svojo ceno, nekateri so cenejši - drugi so dražji. Če potrebujete polaganje laminata, katere cena je povsem sprejemljiva, se obrnite na mene.

Kaj je laminat?

Laminat je danes eden izmed najbolj priljubljenih talnih oblog. Zunaj je podoben parketu, vendar je cenejši, bolj odporen proti obrabi. Laminat je plošča debeline 6-11 mm, dolžine 1200 mm in širine 200 mm. Te plošče sestavljajo več plasti, ki vsak izvaja svojo funkcijo. Laminat ima nedvomne prednosti: trpežnost, dobra toplotna in zvočna izolacija, zadostna odpornost na vlago, različne barve odtenkov.
  Koliko stoji 1 kvadratni meter laminata

Smer polaganja laminata

V katero smer za začetek polaganja laminata in kje začeti? Prava stvar, da postavite laminat pravokotno na steno z oknom, to je svet. Toda to načelo ne deluje, če morate v celotnem stanovanju položiti laminat, brez prehodov pod vrat. V tem primeru se osredotočite na postavitev stanovanja, najbolj specifična mesta in smer svetlobe.
  Koliko stoji 1 kvadratni meter laminata

Faze polaganja laminatov ali parketa

Preden govorim o neposredni namestitvi, bi rad poudaril, da bi po nakupu laminata moral stati 24 ur. Prostor, kjer se bo namestitev izvajala, mora biti topla (+ 18C), vlažnost v njej pa ne sme preseči 75%. Takoj odstranite embalažo pred namestitvijo. Zdaj se obrnemo na vprašanje stylinga.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty