sobota, 21 lipca 2018

Koliko cigaret potrebujete za ograjo

  Koliko cigaret potrebujete za ograjo

Ena opeka ne gradi stebra

Naslov označuje smer misli, ko upoštevamo male stvari. Seveda ne boste postavili opeke na travo in jih ne postavite drug na drugega v obliki kolone. Postavljen je temelj ograje, ki je sposoben držati razpon razpona in upreti obremenitvi z vetrom. Za opravljanje te naloge brez ojačitve bo potrebna velika poraba materiala. Stebri so obsežni in masivni. Izjemno težko najti načrtovano rešitev za odstranitev temnega sloga takšne ograje.
  Koliko cigaret potrebujete za ograjo

Označevalna mesta za nosilce in gradnjo temeljev

Po določitvi števila stebrov je potrebno krepiti kabel med dvema ekstremnima točkama in natanko pod njim označiti kraje za vrtanje tal pod jedri. Če je naprava načrtovana za podlago ograje, se stebri stebrov med gradnjo betonirajo.
  Koliko cigaret potrebujete za ograjo

Koliko opeke na kvadratni meter pri gradnji hiše?

- Pred izračunom števila opek, ki bodo potrebni za gradnjo hišne stene, se morate odločiti za debelino bodočih sten. Na primeru standardne opeke BARRUM, velikosti 250 * 120 * 65 mm. V eno opeko lahko postavite debelino stene 250 mm, dve opeki 510 mm, tla opeke 120 mm, eno in pol opeke 380 mm in s tem širina stene, ki je postavljena v dveh in pol opek, bo 640 mm.
  Koliko cigaret potrebujete za ograjo

Zakaj je pomembno, da takoj dobimo opeko?

Vsaka opeka spremeni barvo iz serije v serijo v večji ali manjši meri zaradi spremembe barve naravnega materiala, iz katerega je izdelan v različnih obdobjih leta. Opeka je obarvana precej natančno in spremembe v odtenkih iste barve iz serije v serijo so minimalne, vendar na fasadi je opazno.
  Koliko cigaret potrebujete za ograjo

Potrošnja opeke glede na način polaganja

Pred pričetkom izračuna je potrebno izmeriti zahtevane posnetke ograje, določiti njegovo višino in debelino. Optimalna višina ograje je od 0,5 m do 3,5 m.
  Koliko cigaret potrebujete za ograjo

Za katere ograje navadno uporabljajo opečne stebre

V zadnjih letih so v Rusiji zelo priljubljene ograje valovite plošče v kombinaciji z opečnimi oblogami, saj je to razmeroma ekonomična in privlačna možnost. Tudi ti stolpi so široko uporabni v kombinaciji z lesenimi razponi. Najbolj modna možnost je ograje iz kovanega železa z opečnimi stebri. Res je, da takšna struktura ne varuje mesta pred radovednimi očmi, a je zagotovo zelo impresivna.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty