sobota, 21 lipca 2018

Domov okrasitev zunanjih možnosti

  Domov okrasitev zunanjih možnosti

Dokončanje hiše s termopaneli

Termopaneli so sestavljeni iz dveh slojev, iz poliuretanske izolacije in klinker plošč, ki opravljajo vlogo zaščite pred zunanjimi dejavniki in estetsko preoblikovanje hiše, se imenujejo tudi sendvič plošče.
  Domov okrasitev zunanjih možnosti

Obloga hišnih oblog zunaj

Lesene hiše iz lesa, hlodov (s staranjem) ali montažnih panelnih konstrukcij so pogosto obložene s ploščo - relativno poceni in zelo visokotehnološko leseno gradivo za montažo. Izdelan je iz lesa, zato je okolju prijazen izdelek. Na trgu je veliko vrst stenskih oblog za zunanjo dekoracijo hiš - blok hiše, ameriški, pod eurobarjem itd. Vsi se razlikujejo po videzu. Blok hiše posnema zaokroženo hlodovino, Američan je podoben "šarniku", opažev pod eurobar pa je imitacija lepljenega laminiranega lesa. Na sliki so prikazane hiše, ki so obložene z različnimi vrstami hlačnic.
  Domov okrasitev zunanjih možnosti

Fasadna tehnologija

Tehnologija "mokra fasada"

" Mokra " fasada se imenuje, ker se ob mešanju gradbenih materialov z vodo oblikuje plast ometa. Fasada hiše se obdeluje z mešanicami ometa, ki se uporabljajo za ojačitvene naprave v obliki rešetke ali skodle.
  Domov okrasitev zunanjih možnosti

Prednji dekorativni omet za fasado hiše

Ta glavna vrsta obloge fasad hiš in se šteje za eno najstarejših. Sumerci so svoje hiše omakali tudi z gline, nato pa jih pobarali z okrom.
  Domov okrasitev zunanjih možnosti

Ogrevanje sten zunaj in znotraj

Če je izolacija stene zunaj opečne hiše dobro opravljena, lahko pri hladnem času močno prihranite pri sobni temperaturi, pa tudi na klimatizaciji poleti.
  Domov okrasitev zunanjih možnosti

Katere so možnosti za zaključek fasade hiše?

Gradbeno tržišče je sedaj kot kalejdoskop, to je nenavadno bogat izbor različnih materialov, ki so namenjeni pomoči zasebnim lastnikom stanovanj in različnim tehnologijam, v skladu s pravili in tehnologijami, s katerimi se izvaja fasadna dekoracija hiš.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty