wtorek, 17 lipca 2018

Kaj pomeni 70 pripravljenost doma?

Kaj pomeni pojem "naročanje stanovanjske hiše" in zakaj morate to storiti?

Še pred začetkom gradnje, ko zbira paket dokumentov, poteka usklajevanje z različnimi organizacijami: vodokanal, delavci plina, gasilci na temo "dajte naprej", da začnete gradnjo.

Dovoljeno za uporabo

Subvencijo se lahko uporabi: a) za financiranje gradnje stanovanja v obliki ločenega stanovanja z visoko stopnjo tehnične pripravljenosti (več kot 70%); b) za nakup stanovanjskih prostorov v obliki ločenega stanovanja na trgu nepremičnin.

Na kratko o stopnjah gradnje

Gradnja stanovanjske stavbe v povprečju traja od 3 do 5 let in je sestavljena iz več faz. Prvič, razvijalec pridobi parcelo: v nepremičnine ali v najem na mestni dražbi. Za izgradnjo apartmajske hiše na tleh se je potrebno dogovoriti o razvojnem projektu in pripraviti dokumentacijski paket za pridobitev gradbenega dovoljenja.

Kako pogosto se flip?

Lahko sprašujete polemiko o tem, kako pogosto morate med kuhanjem spremeniti zrezek: obstaja zaznavanje, da je manj pogosto bolje. In tu fizika prihaja do naše pomoči: pogosteje je zrezek obrnjen, hitreje in bolj enakomerno se bo pripravilo. Hitreje, ker stran daleč od žara ne bo imela časa, da se ohladi veliko, ampak bolj enakomerno, ker stran, ki leži na žaru, ne bo pregreje veliko.

Čas srečanja z zavezanci

Razvijalec je dolžan prenesti na delničarja predmet skupne gradnje najkasneje do časa, določenega s pogodbo. Upoštevajte, da mora v pogodbi biti določen datum prenosa apartmaja na vas kot delničarja na podlagi prenosa, in ne samo datum začetka delovanja hiše.
  Kaj pomeni 70 pripravljenost doma?

Stanovanjska četrtna infrastruktura

Mesto treh zgradb je omogočilo, da se znotraj četrtne udobne zelene dvorane oblikujejo z dobro opremljenimi igrišči. Do konca dobave četrtletja leta 2018 se zagotovi celovito izboljšanje vseh javnih površin, vključno z njihovim urejanjem krajine.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty