niedziela, 15 lipca 2018

Cenik za strešna dela 2016

Cene strešnih kritin, stroški namestitve strehe.

Spodnja tabela prikazuje predvidene cene za strešna dela v sezoni 2016 - 2017. Stroški strešne kritine bodo odvisni od številnih dejavnikov: površine strehe in višine hiše, vrste strešne kritine, kompleksnosti strešne konstrukcije in konfiguracije strehe, oddaljenosti gradbenega objekta, možnosti in življenjskih pogojev rokovske ekipe na objektu ter drugih pogojev in podrobnosti.

Kaj določa ceno kvadratnega metra strešnega dela

Izračun prihodnjih stroškov se opravi na podlagi pregleda objekta in priprave projektne dokumentacije. Cene strešnih kritin, opravljene v Nižnem Novgorodu ali v drugi večji metropoli države, so odvisne od naslednjih dejavnikov:

Popravilo strehe: cena in izbira materiala

Za obnovo strehe je bila popolna, zato je treba z največjo odgovornostjo pristopiti k izbiri strešnih materialov in dodatnih elementov razporeditve strehe. Njihov razpon je zdaj res velik, včasih ni enostavno izbrati potrebne. Če se obrnete k nam, vam ni treba iskati vsega, kar potrebujete v raztresenih trgovinah: tukaj boste našli ne samo intuitiven cenik za strešna dela, temveč tudi širok izbor zanesljivih materialov.

streha kovinskih ploščic in valovita

Namestitev kovinskih strešnih kritin in valovitega strešnega kritina se prične s sistemom obloge, prekrito s filmom za zaščito pred parno zaporko, zaboj je izdelan iz lesa, predhodno obdelanega z antiseptikom, vgrajenih elementov iz sistema za odvodnjavanje, nato prekritih s kovinskimi strešnimi kritinami ali valovitimi tlemi s pomočjo strešnih vijakov s tesnilno gumijasto podložko.

Izbira strešnega materiala

Dekorativni premaz ne zagotavlja samo privlačnosti koče in njegove celostne podobe z ostalim oblikovanjem fasade, temveč zagotavlja tudi pravilno zaščito. Delamo z vsemi sodobnimi materiali. Želeno možnost določajo vaše finančne zmožnosti in značilnosti oblikovanja. Na primer:
  Cenik za strešna dela 2016

Cene strešnih kritin in strešnih kritin od "Stroy Invest"

Cena za vgradnjo 1 m2 strešna ključavnica - od 400 p / m2!

(cena brez drenažnega sistema, vložitev kapi).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty