wtorek, 17 lipca 2018

Večstopenjski parkirni projekt

Faze izgradnje parkirnega prostora na več nivojih

Parkirišča na več ravneh so že postala običajna v stanovanjskih in poslovnih okrožjih velikih mest, vendar ostajajo v velikem obsegu povpraševanja. Njihova organizacija zahteva velike finančne naložbe v načrtovanje in gradnjo.

Gradnja večnadstropnega parkirišča: vrste in značilnosti

Najboljša možnost v sodobnih razmerah je izgradnja parkirnega prostora na več nivojih, cena takšnega večtirnega parkirišča pa je lahko bolj donosna kot enostopenjsko parkirišče, ko postavite objekt v središče mesta z visokimi stroški zemljišč. Parkiranje na več ravneh lahko učinkovito reši problem parkiranja znatnega števila avtomobilov na zelo omejenem območju. V razmeroma majhni strukturi lahko sprejme do nekaj tisoč avtomobilov.
  Večstopenjski parkirni projekt

Akmal Khamidov / Nekaj ​​besed o Loli Karimova-Tillyaeva in film o Ulugbeku

Vprašaš, kaj je slabo, da je Lola naredila film o vladarju Samarkandu in učencu Mirzu Ulugbeku? Razložil bom, kaj je povzročilo moje ogorčenje in zakaj je čas, da njen mož ukine njenega zakonca.
  Večstopenjski parkirni projekt

Klubska hiša za 29 apartmajev

Apartmaji v razponu od 62 do 457 kvadratnih metrov. metrov s panoramskim razgledom na vode Neve, terase, individualna dvigala, kamini, štukature, zgodovinski notranjosti.

Parkirišče GP-15 v mestu Star City

V drugi fazi se izvaja projekt "dvorišče brez avtomobilov". Izvajal se bo na račun večstopenjskega parkirnega prostora. Skupaj bo v drugi fazi "Star City" na voljo tri parkirna mesta, od katerih dva z edinstveno možnostjo - tople prehode od parkirišč do hiš. Nimate več odvisnosti od podnebnih sprememb!
  Večstopenjski parkirni projekt

Večstopenjsko parkirišče

Projekt predvideva izgradnjo večstopenjskega podzemnega parkirišča. Udobje in varnost zagotavljata 24-urni video nadzor ozemlja, na vhodu pa promet nadzoruje kontrolni točko.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty