sobota, 21 lipca 2018

Zaključite parno kopel v kopalnici

  Zaključite parno kopel v kopalnici

V kakšnih okoliščinah so trim parne sobe

Kot veste, v parni sobi je najvišja temperatura v zgornjem delu. Bliže stropu je višja temperatura pare. Z ustrezno razporeditvijo prezračevanja se dovod svežega zraka v parno sobo od zunaj pojavi od spodaj, ki se, navzgor, segreje do želene temperature naraščanja. Ogrevana para, ki kroži skozi parno sobo, se spusti. Na poti, odneha svojo toploto in, ko je dosegel najnižjo raven, ima najnižjo temperaturo.
  Zaključite parno kopel v kopalnici

Izbira materiala za parno sobo ↑

Najpomembnejša stvar pri zaključku kopalnice je odločitev o materialu. Bolje je, da kopel ne dokončate z eno vrsto lesa: različne vrste je treba izbrati za različne kopalne prostore. Če želite to znova preveriti, si oglejte slike naprave te zgradbe, vnesite iskalnik "notranja kopalna fotografija".
  Zaključite parno kopel v kopalnici

Toplotne izolacije parne kopeli

Toplotna izolacija je odvisna od materiala, iz katerega je izdelana kopel. Če je lesena blokada, potem dodatno segrevanje ni potrebno. Toda zaradi krčenja s časom se med dnevniki pojavijo vrzeli. Zato jih je potrebno ustrezno rezati z lanom ali mešanico gline in žagovine.
  Zaključite parno kopel v kopalnici

Materiali za stene in strope

Pred začetkom dela se morate odločiti za uporabljene materiale in upoštevajte, da morajo biti okolju prijazni. Poleg tega je obloga parne sobe dolžna zadovoljiti oko, postavljeno za počitek in sprostitev. Vse te zahteve so v celoti skladne z lesenimi materiali, kot so obloge ali plošče iz lesa. Ti izdelki so nameščeni na pripravljenem zabojčku brez uporabe kovinskih nohtov, ki lahko pri segrevanju spali telo počivalca v kopeli. Zato je sistem za pero in utor, ki je predviden v izvedbi obloge, idealen za oblogo za parno sobo.
  Zaključite parno kopel v kopalnici

Zaporedje zaključevanja s paro

Začnimo z glavno stvarjo, z velikostjo parne kopeli v kopalnici in kako jo pravilno izbrati. Nekaj ​​nasvetov o tem, kako se pri izdelavi ne sme napačno izmeriti s parametri parne sobe.
  Zaključite parno kopel v kopalnici

Kaj morate vedeti pri zaključku stropa in sten

Univerzalna možnost za zaključek parne sobe se šteje za podlogo. Enostavne besede - obloge. Tak material se lahko kupi in proizvaja neodvisno.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty