piątek, 20 lipca 2018

Vgradnja ogrevanega tal

  Vgradnja ogrevanega tal

Tegobe naprave in vgradnja tal s toplo vodo

V primeru uporabe vroče vode kot glavnega vira toplote je smisel delovanja takšne naprave relativno preprost. Namesto uporabljenih ogrevalnih registrov je na talni površini nameščena prilagodljiva posebna cev, skozi katero prehaja vroča tekočina. Vir vroče tekočine je plinski kotel ali centralno ogrevanje.

Distribucija grelnih elementov in kontrolnih enot

Prvič, izdelan je načrt za namestitev talnega ogrevanja na papirju. To upošteva, da grelna žica ali film ne bi smeli namestiti na mestih, kjer bo ogromno pohištvo in gospodinjski aparati. Na mestih, kjer potekajo ogrevalne cevi ali drugi viri toplote, je tudi smiselno zagotoviti varovalni pas brez grelnih elementov. To je posledica posebnosti električnega talnega ogrevanja. V nasprotju s hidravličnimi sistemi se vsi grelni elementi enega tokokroga segrejejo na enak način, in če obstaja omejitev na izhodu toplote v obliki pohištva brez nožic ali dodatna toplota se napaja od zunaj, se elementi pregrejejo in ne. V tem primeru lahko pohištvo poškodujete tudi s pregrevanjem.
  Vgradnja ogrevanega tal

Pred-cementni pesek in pritrditev montažnega traku

Pred polaganjem ogrevalnega kabla s toplotno izolacijo na površino vlije cementni pesek. Plast za estrih bo preprečil pregrevanje grelnega kabla in ustvaril trdno podlago za polaganje grelnega kabla.
  Vgradnja ogrevanega tal

Dostava in montaža talnega ogrevanja

V nadaljevanju bomo podrobneje razpravljali o tem, katera dela so vključena v brezplačno vgradnjo ogrevane talne obloge, če kupite komplet ogrevane talne površine (grelni kabel in termostat) in da je bolje, da ga pripravite sami, preden pride mojster.
  Vgradnja ogrevanega tal

SAMOSTALNA VGRADNA TALNA INSTALACIJA

Namestite ogrevan tla z lastnimi rokami. Komplet vsebuje podrobna navodila za vgradnjo talnih ogrevalnih ogrevalnih ogrevalnih ogrevalnih ogrevalnih ogrevalnih kroglic, zato jih ne bodo otežili. Ko se samonastavite električno talno ogrevanje, se posvetujte s profesionalnim električarjem, da pravilno priključite ogrevalni sistem.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty