środa, 18 lipca 2018

Popravi si sam

  Popravi si sam

Nasveti o tem, kako prenesti stanovanje z lastnimi rokami

Če ste se odločili za popravilo v vašem stanovanju, potem boste verjetno imeli vprašanje: kje začeti, zaposliti brigado delavcev ali opraviti celotno delo sami? Če načrtujete kompleksen remont, potem ne morete storiti brez sodelovanja strokovnjakov, saj bodo vse delo opravljali skladno in hitro, a če je popravilo kozmetično, potem lahko to naredite sami.
  Popravi si sam

POWERBOOK

Plavalec je prišel z rednim čekom. Prinesel je pločevino v kanal in izjavil: ni oprijema. Vzrok je preprost: plastična mreža pod odzračevalno rešetko je zamašena s prahom. Vprašanje: zakaj te...
  Popravi si sam

Kako izbrati primer.

Primer je tekočina, ki vsebuje mineralna polnila in sestavine veziv na organski in anorganski podlagi. Uporablja se za grobo obdelavo sten in je odvisno od lastnosti, ki je odvisna od trajnosti adhezije osnovnega sloja kita, vodoodbojnih karakteristik, moči in estetike videza stene.
  Popravi si sam

Popravila kozmetičnih ali večjih?

Preden začnete popravljati fasado, je treba določiti obseg njegove (fasadne) poškodbe, odvisno od tega, katera dela lahko imajo kompleksen ali kozmetični značaj. Seveda je druga možnost videti bolj priporočljiva, in to je logično, ker Ne zagotavlja obsežnih stroškov dela in financiranja.
  Popravi si sam

Priprava za barvanje sten.

Stene v prostoru, ki jih želimo posodabljati, morajo biti ustrezno pripravljene za slikanje. Stene za slikarstvo morajo biti gladke, suhe, brez razpok in čipov. Po potrebi napnite stene za slikanje in ne boste razmišljali o tem, kako znova slikati steno, če se barva lupi.
  Popravi si sam

Popravite trussing sistem

Celotna streha se drži na ramenih nogah, prevzamejo breme moči snega, dežja in vetra ter seveda težo strešnega materiala. In če so špirovci poškodovani, potem ne smete oklevajte. Problem je treba takoj rešiti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty