sobota, 21 lipca 2018

Fotografija v pritličju

Katere sobe se nahajajo v kleti

Obstaja veliko idej, ki so lahko na nižji ravni hiše. Bolje je, če to niso tiste sobe, v katerih spijo in zato večino svojega življenja preživijo, temveč bivalni prostori občasnih bivanja, ki opravljajo določeno funkcijo. To vključuje domači kino, biljardno sobo z barom, savno z bazenom, vinsko klet, otroško igralnico, telovadnico, zimski vrt in garažo. Glede zadnjih štirih različnih strokovnjakov obstajajo utemeljeni dvomi.

Popravila in obnova kleti

Torej, zamisel je odobrena, projekt je pripravljen, sprejemamo dovoljenja. Zdaj lahko pričakujete proces popravila in opreme podzemnih prostorov. Kaj natančno bo treba storiti, je odvisno od prihodnjih funkcij, trenutno stanje in parametrov prostora.

Zasnova prvega nadstropja hiše: pravi slog

Spoštljivi angleški klasiki, prijeten Provence ali lakonični minimalizem? Za oblikovanje prvega nadstropja zasebne hiše bo ustrezala vsakemu slogu. Glavna stvar je, da ustreza splošnemu konceptu stanovanjskega oblikovanja in je všeč vsem gospodinjstvom.
  Fotografija v pritličju

Video na "zanimivih idejnih policah"

Če je v kleti veliko prostega prostora, zakaj tukaj tukaj ni opremljeno, na primer domače gledališče, telovadnica ali soba za igre?
  Fotografija v pritličju

Oblika kleti v hiši

Zasnova kleti zasebne hiše je odvisna predvsem od njegovih funkcij. Tehnični vidiki ostajajo nespremenjeni: že v fazi gradnje je treba skrbno pretehtati hidroizolacijo in prezračevanje. Tudi že v fazi priprave projektnega projekta v pritličju je treba posebno pozornost nameniti razsvetljavi in ​​ogrevanju.

Postopek zaključevanja talne obloge

To je zelo pogost in zelo izviren način zaključka kleti. To je zelo enostavno delo s tiru, je trajno in popolnoma prikrije pomanjkljivosti površin podnožja. Obstaja klet tiru, vinil, kovine in lesa.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty