wtorek, 17 lipca 2018

Okrepitev nohtov

  Okrepitev nohtov

Kako se je pojavila bio-ojačitev?

Moderna moda nam narekuje trend kratkih naravnih nohtov, zato vedno več strank zavrača gradnjo v prid naravne lepote. Nail storitev pa ponuja širok spekter premazov, s katerimi ne samo naredite popoln dolgotrajno manikuro, ampak tudi ustvarjate izrazne oblike, ki se ujemajo s sliko posameznega naročnika.
  Okrepitev nohtov

Kako dolgo je postopek?

Postopek okrepitve traja približno eno uro, popravek pa nekoliko manj. Ampak tukaj je vse individualno in čas je odvisen od stanja vaših nohtov, materialov in izkušenj mojstra.
  Okrepitev nohtov

Okrepite nohte. Orodja za ojačanje nohtov

Krepitev nohtov z ojačitvami tkanin. Sestava ojačevalne tkanine

Okrepitev tkanin ali epan (zaviti) - ena od sort lažnih žebljev iz papirja, svile, bombaža ali steklenih vlaken (faberglass), ki se uporabljajo za naravne nohte, da bi jih okrepili ali zgradili. V tem primeru lažni žeblji dajejo želeno obliko, ponavljajo obliko naravnih nohtov in lepljajo na nohtno ploščo.
  Okrepitev nohtov

Royal French Pro Formula: Bio-ojačitev

Kakšna je potreba po bio-ojačitvi nohtov?

Kaj pa, če so po naravi vaši nohti krhki in krhki, ali pa ste dolgo nosili podaljšane žeblje? Praviloma so na takih nohtih prevleke zelo slabo, gelsko lakiranje razpoke in lupine izklopijo samo v območju prostega roba.
  Okrepitev nohtov

Trajna, zanesljiva in lahek

Svila za krepitev žebljev je naravni in gosti material, ki po nanosu na nohtno ploščo postane pregleden in nepremagljiv. Svilena plast je lahka, vzdržljiva in gladka. Popolnoma krepi nohte in izpolnjuje vse zahteve sodobne ženske, čeprav je bila tehnika razvita že dolgo pred pojavom podaljškov nohtov.
  Okrepitev nohtov

Kako akrilni krepijo naravni nohti?

Mnoga dekleta so zadovoljna z debelino in obliko lastnih nohtov, hkrati pa se ne morejo spustiti želene dolžine, kaj storiti v tem primeru, ali je mogoče zavrniti veliko manikuro? Seveda ne. Konec koncev, zdaj s pomočjo akril lahko doseže odličen učinek.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty