czwartek, 19 lipca 2018

Polaganje pene in montaža strehe

  Polaganje pene in montaža strehe

Polaganje prve vrste blokov pene

Polaganje prvih blokov se izvaja na vogalih. Od katerega drugega kota za začetek polaganja je tudi pomembno. Prvi blok pene je nameščen pod kotom, ki je najvišji glede na druge. Plast malte pod tem blokom bo veliko tanjši kot pod bloki pene v drugih vogalih. Izbor je poljuben.
  Polaganje pene in montaža strehe

Okrepitev sten pene blokov.

Čeprav okrepitev in povečuje stroške polaganja blokov, vendar je potrebna stopnja gradnje, ki omogoča povečanje trdnosti in stabilnosti stene. Pri uporabi cementne peskane malte se ojačevalna mreža položi neposredno v šive vsake tri do štiri vrste blokov. Če lepilo igra vlogo povezovalnega elementa, se armatura položi v utore, ki so predrezani v blokih, ki se vlijejo z lepilno zmesjo.
  Polaganje pene in montaža strehe

Gradimo hišo iz pene blokov z lastnimi rokami

Bloki celične pene ali pene blokov so relativno novi gradbeni materiali, čeprav so že postali zelo priljubljeni. Priljubljenost pene betona je mogoče razložiti z dobrimi toplotnimi izolacijskimi in zvočnimi izolacijskimi lastnostmi, nizko specifično težo, redno geometrijsko obliko in relativno velikimi velikostmi. Hiša iz pene blokov je topla in dovolj močna in se lahko gradi veliko hitreje kot opečna. Poleg tega se lahko polaganje pene betonskih blokov po želji opravi ročno.
  Polaganje pene in montaža strehe

Polaganje blokov pene: naročite

V vlogi navesti najbolj popolne informacije: količina dela, velikost pene blokov (20 × 30 × 60 cm - primeren za stene, 10 × 30 × 60 cm - za predelne stene, nestandardne dimenzije), lahko dodate risbe itd.
  Polaganje pene in montaža strehe

Zidni gradbeni materiali

Do danes je najbolj priljubljena gradnja opečnih hiš in gradnja opečnih sten. Opeke so glina, vretenčna in votla. Tako on in druge vrste odlično ščitijo pred učinki visoke in nizke temperature, odlično podpirajo mikroklimo, imajo naravno zvočno in toplotno izolacijo. Trdna opeka ima visoko odpornost proti zmrzovanju, kar omogoča, da se uporablja za podzemne in nadzemne strukture. Votla opeka se uporablja za obloge in v stavbah, kjer je potrebno olajšati gradnjo.

Prednosti materiala in zgradb iz nje

Kljub relativno nizki ceni gradnje imajo pene betonske hiše odlične lastnosti. Ta gradbeni material ne vsebuje škodljivih snovi za zdravje ljudi, kar omogoča njegovo uporabo pri gradnji objektov za kakršenkoli namen, vključno z otroškimi in zdravstvenimi ustanovami.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty