wtorek, 17 lipca 2018

Ožičenje v novi stavbi z lastnimi rokami

  Ožičenje v novi stavbi z lastnimi rokami

Električna dela

Ožičenje lahko namestite v novi zgradbi z lastnimi rokami ali pokličete strokovnjaka. Vse je odvisno od vaših osebnih sposobnosti in želja. Če vas zanima električna energija v novem stanovanju, vam priporočamo, da si ogledate navodila po korakih, na katera smo se na začetku članka sklicevali. V nasprotnem primeru lahko najemite mojstra, ki bo naredil vse pravilno, hitro in z garancijo!

Povezava priključkov

Ta stopnja je precej preprosta, potrebno je priključiti vse vtičnice in stikala v stanovanju. Da bi to naredili, podrozetniki in posebne škatle so nameščene v gredi. Priporočamo, da te elemente "zasadite" na alabasteru, ker se hitro in zanesljivo drži stene.
  Ožičenje v novi stavbi z lastnimi rokami

Pravila o ožičenju ↑

Električar v stanovanju z lastnimi rokami - stvar, ki zahteva večjo pozornost na opravljeno delo, strogo izvajanje varnostnih standardov in pravil za namestitev.
  Ožičenje v novi stavbi z lastnimi rokami

Priprava za ožičenje ↑

Pripravljalne dejavnosti so sestavljene iz več faz, od katerih je vsaka od odločilnega pomena. To vključuje označevanje, izsekavanje in trganje.
  Ožičenje v novi stavbi z lastnimi rokami

Potrebna orodja za namestitev.

  • Perforator.
  • Bolgarščina
  • Tester.
  • Izvijač.
  • Klešče.
  • Nippers
  • Komplet izvijačev, vključno z indikatorjem.
Pred montažo morate na stenah narisati točen kraj želenega prehoda žice in namestitev vseh njegovih vozlišč. Potem, po risbi, z mlinom in perforatorjem, prekrižite pot globoko 2 cm, v katero se bo kasneje postavil kabel, kjer boste potrebovali krono (glava perforatorja, za vrtalna mesta za vtičnice). In ne pozabite primerno obleko, saj bo veliko prahu.

Sestavljamo shemo - močni del

Najbolj podrobna, z vsemi pojasnili in slikami, je namestitev električne napeljave od začetka do konca opisana v vodiču za vodenje. Električna napeljava v stanovanju z lastnimi rokami korak za korakom.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty