niedziela, 15 lipca 2018

Obloga pločevine

  Obloga pločevine

DIY vodoravna stenska obloga

Če želite pritrditi obrnjeni material, začnite v smeri od stropa do tal, usmerite žlebove navzdol. V tem primeru nobena vlaga ni grozna, smeti pa ne morejo zamašiti žlebov. To pomeni, da med delovanjem predčasna uničenja ni ogrožena in ohišje bo trajalo zelo dolgo.
  Obloga pločevine

Vrstni red dela

Leseni klapni lahko v celoti ali delno zaključijo dnevne sobe skoraj vsakega oblikovalskega stila, glej sl. V zadnjem primeru je lahko zidna obloga učinkovito sredstvo za zoniranje prostora, v zgornjem levem kotu sl.
  Obloga pločevine

Razvrstitev

Obstaja več klasifikacij tega materiala. Če želite izbrati katero kupiti, je treba začeti najprej iz postavljenega cilja, potem izberite želeno možnost od ponujenih.
  Obloga pločevine

In zato nadaljujemo do robota

Najprej morate tirnico zašiti na delovno površino (na steno). Vse naredimo lepo in uporabimo raven. Za boljšo poravnavo se med steno in železnico klesajo leseni deli. Njihova velikost je odvisna od velikosti lukenj, ki tvorijo med steno in letvico. Tukaj dobite:
  Obloga pločevine

Popolnoma ravna stena

  • To je najbolj idealna možnost. Za to so uporabljene palice majhne debeline (1-1,5 cm). Na steno so pritrjeni z lepilom ali nohti. Hkrati jih je treba pritrditi ne na koncu, ampak na kratki razdalji - to bo zagotovilo kroženje zraka pod oblazinjenjem. Če je pred to vlago opazila s stene, se stenske obloge s klapni izvedejo s predhodno obdelavo z vodotesno zaščito.
Nasvet! Če drevesa ne obdelujete v prisotnosti vlage, lahko spodnji okvir sčasoma postane krhek in se deformira, zato se bo stena sama deformirala.
  Obloga pločevine

Tu bo izbrana ponudba dveh vrst:

Plošče iz iglavcev in trdega lesa. Prva vrsta vključuje macesnovo, borovino, smreko, cedro. Druga vrsta - aspen, jelša, breza, lipa in drugi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty