niedziela, 15 lipca 2018

Opeka v stanovanju

  Opeka v stanovanju

Interroom razdelitev

Raztegnite rešitev. Začnite graditi lastne notranje stene, tako da položite ruberoidno ali kompenzacijsko folijo na tla. Malte razprostrite na tej podlagi in položite opeko na vrvici. Na vsaki opeki uporabite rešitev z vseh strani.
  Opeka v stanovanju

Kaj je mogoče storiti z notranjo particijo

Shema interne opečne particije je lahko precej drugačna, vse je odvisno od tega, kaj želite doseči na koncu. Ampak tukaj morate izbrati pravi material.
  Opeka v stanovanju

Naknadna zaključna stena z opečnimi zidaki

Ker se zidne stene redko prilegajo blizu stropa, je treba preostalo vrzel zatesniti z mešanico cementne malte in opečnega prahu, za katerega lahko uporabite neizogibno zbrane odpadke zlomljene opeke. Če površina predelka ni prekrita z ometom ali drugim premazom, je treba spojke med opeko izbrisati s posebno dekorativno raztopino. Priporočljivo je, da ga vzamete v kontrastni barvi, šivi pa morajo imeti enako debelino. Potem bo površina pregrade lepo in zelo estetsko.
  Opeka v stanovanju

Pregrada je izdelana iz opeke. Prednosti in slabosti

V zadnjem času je klasična opečna particija nezasluženo pozabljena. Vse bolj se izbira v sodobnih mavčnih strukturah. Seveda je to zelo priročno in praktično, vendar ima taka rešitev veliko pomanjkljivosti. Običajno postanejo opazne med delovanjem.
  Opeka v stanovanju

Vrste notranjih predelnih sten

Odlična varianta prostora za razmestitev so različne preoblikovalne predelne stene - drsna, drsna, zložljiva mehka in trdna zložljiva. Lahko jih namestimo kjerkoli, na primer, da bi razlikovali kuhinjo in jedilnico, spalnico in garderobo, hodnik in dnevno sobo.
  Opeka v stanovanju

Notranje predelne stene: opečna zgradba

Pri gradnji stanovanj za ločitev prostora hiš in stanovanj, ki se uporabljajo predelne stene. Obstaja veliko različnih vrst, vendar so zidne opeke najbolj trpežne. Te strukture imenujemo kapital in jih zaznamujejo visoke zvočno neoporečne in odporne lastnosti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty