czwartek, 19 lipca 2018

Soočanje z opečnimi fasadami

  Soočanje z opečnimi fasadami

Kako obrezati zunanje stene vaše hiše?

Gradbeni trg ponuja ogromen izbor vseh vrst s katerimi se soočajo. To vključuje tiru, dekorativni teksturiran omet in leseno podlogo ter marmor (za ljudi, ki imajo sredstva).
  Soočanje z opečnimi fasadami

Postopek izvajanja dela

Stena obrnjenih opečnikov je trdno pritrjena na podporno podlago. Za to so postavili posebno povezavo iz kovine, bazaltne plastike ali steklenih vlaken.
  Soočanje z opečnimi fasadami

Značilnosti zidanih opek

Preden zgradite opečno steno, morate pripraviti preskusno različico brez rešitve. V deževnem vremenu ni mogoče izvesti. In če so opeke že posajene na malti in se je začelo deževati, potem je treba steno prekriti s polietilenom. V nasprotnem primeru se neurejena raztopina spere z vodo in obloga bo krhka.
  Soočanje z opečnimi fasadami

Potrebna orodja in zidarska tehnologija

Ker je opeko obrnjena proti fasadi, je potrebno vnaprej pripraviti orodja in gradbene materiale v zadostnih količinah. Poleg kupljenega materiala bodo potrebovali tudi naslednje naprave:
  Soočanje z opečnimi fasadami

Prednosti predela

Predhodno je bila dekoracija opečne fasade uporabljena le za stare in hrambo hiš, kar je omogočilo vizualno strukturo bolj trajno in lepo. Zdaj se mnogi domači obrtniki ukvarjajo s to vrsto gradbenih del, tudi za nove stavbe.

Soočanje s fasado koče opeke

Želim dati videz kočije izvirnosti, vendar ni želje, da bi uporabili za to stranišče, modno bivališče ali dragi umetni kamen? Lahko ostaneš v okviru običajnega opekarstva, vendar si vzemite zanimive barvne in teksturne rešitve za fasadno oblogo, pri čemer izkoristite predloge proizvajalcev opečenih opek. Danes je ta material prisoten na trgu gradbenih materialov in končnih materialov v tako velikem obsegu, da se morate najprej seznaniti s tipi, velikostmi, blagovnimi znamkami, konfiguracijami in oblikovalskimi možnostmi za površine obraza, ki so na voljo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty