sobota, 21 lipca 2018

Montažne zgradbe Kazahstan

  Montažne zgradbe Kazahstan

Hitro zgrajene zgradbe iz sendvič panela v Astani!

Zahtevani material za gradnjo montažnih zgradb - sendvič plošče. Kljub dejstvu, da je material še vedno precej "mlad", sodobni inženirji oblikujejo ambiciozne sendvič plošče za stanovanjsko in industrijsko uporabo.
  Montažne zgradbe Kazahstan

Prednosti modularne konstrukcijske metode

Gradnja montažnih objektov, na ključ zgradbe - večstopenjski gradbeni tehnologiji, s katerimi lahko po razumni ceni in hitro gradite hiše, komunalne zgradbe, proizvodne zmogljivosti. Naročite montažne modularne zgradbe v Moskvi, jih lahko ocenite:
  Montažne zgradbe Kazahstan

Širitev poslovanja v Kazahstanu: najem ali gradnja?

Danes v Kazahstanu je infrastruktura skladiščno-logističnih kompleksov mlad segment komercialnega trga nepremičnin - začela se je aktivno oblikovati šele pred nekaj leti, vendar še vedno ni pripravljena za zadovoljevanje potreb poslovanja v visokokakovostnih prostorih za skladiščenje blaga.
  Montažne zgradbe Kazahstan

Praktična in poceni gradnja montažnih zgradb, skladišč, hangarjev.

Sly Američani so v 50. letih prejšnjega stoletja začeli uporabljati tehnologijo brez okvirja. Takšne stavbe so dobro uveljavljene med vojno z Irakom, ko je bilo v vseh pogojih na terenu treba nemudoma in poceni ustvariti domove in poljske kuhinje za borce. Do današnjega dne gradnja montažnih zgradb, skladišč, pisarn in hangarjev uživa zasluženo priljubljenost v več kot šestdesetih državah po vsem svetu. Danes je ta vrsta stavbe na voljo ruskim potrošnikom.
  Montažne zgradbe Kazahstan

Sklenjeni sporazumi:

  1. Sporazum med vlado Tyumenske regije (Ruska federacija) in akimatom regije Mangystau (Republika Kazahstan) (sklenjen 25. novembra 2010);
  2. Sporazum o sodelovanju med vlado Tyumenske regije (Ruska federacija) in akimatom severnozahožinske regije (Republika Kazahstan) v trgovinski in gospodarski, znanstveni, tehnični, humanitarni in socialni sferi (sklenjen 17. maja 2011);
  3. Sporazum med Upravo občinskega okrožja Golyshmanovsky v Tyumenski regiji in državno ustanovo "Aparatura župana okrožja Tayinshinsky v severnozahodni regiji" o vzpostavitvi sestanskih mestnih odnosov (sklenjen 21. avgusta 2012)
  Montažne zgradbe Kazahstan

Oprema za proizvodnjo gaziranega betona Kazahstan

Postavljena je bila avtomatska linija za proizvodnjo blokov iz ne-avtoklaviranega betonskega betona v Kazahstanu, Astani.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty