niedziela, 15 lipca 2018

Namestitev mehke strehe

Posebnost mehke strehe

Materiali iz skupine mehkih strešnih prevlek so modificirane različice starega strešnega materiala. Nov razvoj se je izposodil iz predhodne fleksibilnosti in lahkotnosti, ki je upravičeno dosegel seznam ugodnosti. Ohranili so nepremostljive vodoodbojne lastnosti, zaradi katerih lesena podlaga in strešni sistem služita dlje. Sestava se je izboljšala, zaradi česar so se pogoji brezhibnega dela z materiali povečali za trikrat.
  Namestitev mehke strehe

Uporabljeni materiali

Shinglas

Fleksibilna ploščica SHINGLAS se razlikuje od podobnih izdelkov drugih ruskih proizvajalcev s širokim izborom barv in rezalnih oblik. Trenutno je na domačem trgu približno 50 različnih modelov šindlovskih skodel.
  Namestitev mehke strehe

Ali je mogoče položiti skodle s svojimi rokami?

Fleksibilna ploščica je praviloma izdelana iz steklenih vlaken, na kateri se od dveh strani uporablja sloj bituminoznega materiala. Na sprednji strani so skodle prekrite z mineralnimi materiali, kot so bazaltne obloge, ki zaščitijo ploščice pred mehanskimi in vremenskimi vplivi ter ustvarijo čudovit videz. Na notranji strani pločevine je samolepilni sloj, ki olajša namestitev, premaga vetrne obremenitve in poveča tesnost.
  Namestitev mehke strehe

Prednosti skodle

Ta osnova ima glavne prednosti - majhna teža in nizka cena. Enostavnost mehkih ploščic vam omogoča, da ustvarite temelje in hiša ni precej velika, zahvaljujoč temu pa je prihranek na gradbenih materialih in plačilo za delo. Poceni stroški strešnega materiala vam omogočajo tekmovanje s težkimi strešnimi kritinami.
  Namestitev mehke strehe

Značilnosti montaže mehke strehe

Pri polaganju mehke strehe mora biti temperatura nad + 50 ° C in v idealnem primeru mora biti vreme dovolj toplo in suho. Prihodnost tesnosti celotne strukture je odvisna od tega.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty