środa, 18 lipca 2018

Vgradnja notranjih vrat z doborjem

  Vgradnja notranjih vrat z doborjem

Priprava vrat.

Potrebno je preverjati navpičnost sten, odprtin vrat in dimenzij v širini in višini. Dimenzije odprtin v širini in višini naj bi predstavljale razmik med steno in vratnim okvirjem 10-15 mm. Na primer: vrata so visoka 2 m in široka 80 cm; debelina škatle je 2,5 cm. Zdaj je potrebno izračunati dimenzije sklopa vrat.
  Vgradnja notranjih vrat z doborjem

Prednosti pri uporabi dobora

Vrata z dobrom imajo neprekinjeno površino, kot pri vratnem bloku, poleg tega pa prijeten videz; Prihranek lesa vratnih vrat, to je posledica pomanjkanja močenja z vodo pri gnetenju; Poveča tudi trajanje delovanja vrat. S pomočjo dodatka se odstranijo pobočja, prav tako pa je izravnana tudi neskladnost zunanjega oblikovanja. Plus, kot smo že omenili zgoraj, prihranite denar v primerjavi s starimi načini.
  Vgradnja notranjih vrat z doborjem

Kakšna so vrata na notranjih vratih

Naredite zaključne trakove različnih materialov. V bistvu so izdelani na katerikoli specifični model vrat, saj se po splošno sprejetih pravilih dober ne sme razlikovati od okvirja vrat in platna, pa tudi pokrova ali barv zadnje strani. Zato so najpogosteje ponujeni kot dodatna oprema za glavni komplet vrat - škatlo, platno in platine.
  Vgradnja notranjih vrat z doborjem

Namestitev ploščic in zbiralcev!

Platišča in dobori so dodatki, ki dopolnjujejo vrata, jih dekorirajo in pomagajo pravilno delujejo. Te elemente namestimo učinkovito in hitro.
  Vgradnja notranjih vrat z doborjem

Material

Seveda je vrhunec krilo vrata, na njem je glavna cena. V moji verziji je bil uporabljen naravni les, cena platna je 15000 r. Ena stvar, ki jo ne namestite, zagotovo potrebujete pobočja, dodatne vodnjake in "cashing".
  Vgradnja notranjih vrat z doborjem

Namestite vrata

Najboljša možnost je, da hkrati montirate vrata z okvirjem vrat. To pomeni, da je najprej polje povezano z dobrom, potem je celotna struktura nameščena v odprtini. Res je, da je v tej različici težje poravnati navpično.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty