sobota, 25 sierpnia 2018

Betonirana betonska tla

  Betonirana betonska tla

Proizvodnja armiranobetonskih plošč

Po vrstah talne plošče so votle tiste v posebnih kovinskih oblikah (oplaščenje) z različnimi konci praznin. Predobdelana ojačitvena kletka se spusti v obliko, potem ko jo izlijete z betonom, se vstavijo poissoni - posebne cevi, ki definirajo votle oblike plošč. Pomembno je, katera oblika se uporablja - cena je neposredno odvisna od tega. Najpomembnejši kriterij za izbiro proizvajalca je kakovost izdelkov, ki jih potrdijo ustrezni certifikati, zato smo izbrali proizvajalce talne plošče - tovarna Ryazan ZHBI št. 2, Eko Jaroslavlj.
  Betonirana betonska tla

Namen in vrste armiranobetonskih podov

Plošče predstavljajo strukturni del stavbe in se uporabljajo za ločevanje tal. Ker imajo nekatere statične in dinamične obremenitve, se povečajo zahteve glede moči teh izdelkov.
  Betonirana betonska tla

Armirane betonske plošče proizvajalca v Jekaterinburgu

Danes ne bo težko najti armiranobetonskih plošč za reševanje vseh gradbenih nalog: od prekrivanja glavnih toplotnih cevovodov do končnih podstrešnih rešitev. Če morate hitro kupiti plošče iz betonskih izdelkov katere koli vrste odlične kakovosti in po dostopni ceni, potem bodite pozorni na izdelke našega obrata.
  Betonirana betonska tla

Visokokakovostne votle jedro plošče v Chelyabinsk in Magnitogorsk

Standard določa osnovne dimenzije in parametre ter vrste, ki jih je treba upoštevati pri razvoju novih vrst izdelkov.
  Betonirana betonska tla

Zanesljiva talna plošča za vse vrste konstrukcij

Ležajni elementi in tvorijo tog okvir zgradbe, ki je odgovoren za njegovo stabilnost, vzdržljivost in zanesljivost. Zato za vsako od njih posebne zahteve. Vključno z, katerega velikost mora ustrezati državi. standard.
  Betonirana betonska tla

Votle betonske plošče

Izdelava takšnih izdelkov poteka iz lahkih, težkih in gostih silikatnih betonov v skladu s tehničnimi zahtevami GOST 9561. Talne plošče iz votlega jedra, katerih stroški so navedeni na naši spletni strani, so na voljo v naslednjih vrstah:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty