sobota, 25 sierpnia 2018

Vitražni balkoni

  Vitražni balkoni

Panoramska balkonska zasteklitev

Balkon - nestanovanjski del apartmaja, ki je za večino odličen kraj za shranjevanje vseh nepotrebnih stvari v tem trenutku. Toda ustvarjalno prihaja do ureditve tega majhnega prostora, lahko ustvarite prijeten prostor, ki bo prispeval k ostalim lastnikom.
  Vitražni balkoni

Stroški namestitve panoramske zasteklitve na balkonu

Pri izbiri okenskih modelov za zasteklitev balkon je pomemben dejavnik cena. Kot smo že omenili, so stroški panoramske zasteklitve balkona precej visoki, vendar ne smete pozabiti, da namestite okna iz tal, si prihranite pri porabi sredstev za ojačitev, izolacijo, notranjo in zunanjo parapet.
  Vitražni balkoni

Zaporedje namestitve

Okensko krilo je kaljeno in vremensko odporno steklo z debelino sloja do 8 mm. Steklo se premika z uporabo posebej nameščenih valjev. Sami valji so izdelani iz materiala, ki zlahka prenaša okoljske vplive. Ta faktor znatno podaljša življenjsko dobo vitražnega stekla.
  Vitražni balkoni

Kje namestiti panoramska okna?

Panoramska okna imajo spektakularen videz in so pomembna za stanovanja in hiše, kjer ta projekt zagotavlja zasteklitev. Toda danes lastniki nepremičnin vse bolj razmišljajo o zasteklitvi od tal do tal pri običajnih balkonih ali ložah, saj trenutni trendi v zasteklitvi omogočajo izdelavo zanesljivih in varnih struktur, ki omogočajo opustitev parapetov.
  Vitražni balkoni

Vključuje panoramska okna

Tkanina okna - to je močno kaljeno steklo, katerega debelina lahko doseže osem milimetrov. Če želite premakniti steklo z valji po vodilih. Material, iz katerega so izdelani valji, prenaša agresivne zunanje vplive. Zaradi tega se življenjska doba okenskih struktur znatno poveča.
  Vitražni balkoni

Značilnosti Chicovih vrst

Analiza trga v tujini za zasteklene balkone kaže, da panoramska postaja vedno večje število oboževalcev. Tako arhitekti dosežejo maksimalno ohranitev videza fasade, hkrati pa balkon in ložo postanejo bolj primerni za prebivalce.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty