sobota, 25 sierpnia 2018

Marmor za dekoracijo sten

  Marmor za dekoracijo sten

Prednosti obloge marmornih sten

Na vprašanje, zakaj je mogoče odgovoriti na marmor, navedite prednosti, ki jih ima ta naravni material. Med lastnostmi, zaradi katerih je marmor najboljši material za obrnjene stene v notranjosti, je mogoče razlikovati med naslednjimi značilnostmi:
  Marmor za dekoracijo sten

Marmor kot elegantno oblikovalsko rešitev

Marble je bil uporabljen pri gradnji in dekoraciji palač in templjev od davnih časov. To je časovno preizkušen, edinstven, naravni gradbeni material. Narava je obdarila s trajnostjo, estetiko, raznovrstnimi barvami in enostavno obdelavo. Naravni kamen lahko ustvari pozitivno energijo in zato pozitivno vpliva na zdravje.
  Marmor za dekoracijo sten

Notranja zidna dekoracija z naravnim kamnom

Za razliko od drugih gradbenih materialov ima naravni kamen svoj edinstven videz, ki ga je zaradi dolgega časa razvila narava. Nobena dva minerala sta enaka. Modele, izdelane iz njih, se lahko štejejo za mojstrovine, stvarna umetniška dela, še posebej, če so prešla skozi roke pravega mojstra. Samo občutek je narave kamna in najde najboljše možnosti za razkritje njegove naravne lepote.
  Marmor za dekoracijo sten

Za katere površine se uporablja marmor?

Ta gradiva je pravzaprav precej nezahtevna. On ne potrebuje posebne skrbi, prav tako se počuti odlično v obeh prostorih z visoko vlažnostjo in v običajnih stanovanjskih območjih. Marmor se uporablja tako za stene kot za tla. Naslednje lastnosti zagotavljajo široko uporabo marmorja:
  Marmor za dekoracijo sten

Tehnologija marmornega ometa

Dekorativni štukature z marmornimi žetoni se nanašajo na suho in predhodno izravnano površino. Razpoke in rutine je treba vezati in očistiti s krepitvijo samolepilnega traku. Nato uporabite globok penetracijski primer. Priprava je različna za različne vrste površin:
  Marmor za dekoracijo sten

Vrste naravnega kamna za dekoracijo sten

Da ne bi prišli do zamenjave in bi bili prava izbira, je treba ugotoviti, kakšne vrste naravnega kamna so za dekoracijo sten in s katerimi merili morate izbrati. To je treba narediti ne le na estetskih vidikih, temveč tudi pri analizi tehničnih značilnosti določenega naravnega materiala.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty