piątek, 24 sierpnia 2018

Namestitev podstavka na tekoče nohte

  Namestitev podstavka na tekoče nohte

Kako je pritrjen poliuretanski talni pult

Smo razmišljali o tem, kako naj naplavimo plastično podnožje in podstavek iz drevesa. Zdaj pa poglejmo, kako namestiti dekorativne elemente iz poliuretana. Najbolje bi bilo, da bi takšne trakove postavili na stene, brez kakršne koli dekorativne prevleke. Trak je prevlečen z lepilom, tesno pritisnjen proti steni in držan nekaj minut.
  Namestitev podstavka na tekoče nohte

Podstavek iz masivnega lesa

To je najdražja različica podstavka. Običajno se uporablja v kombinaciji s parketom in naravnimi lesenimi tlemi. Naravna tekstura in prijetna barva vam omogočata, da ustvarite resnično razkošno notranjost. Pred montažo so ti podstavki impregnirani z zaščitnimi spojinami in madežem, nato pa prevlečeni z lakom.
  Namestitev podstavka na tekoče nohte

Izračun števila osnovnih plošč ↑

Namestitev nosilcev z lastnimi rokami sploh ni težko, morate natančno izračunati število podstavkov v metrih. Hkrati upoštevajte število vogalov (zunanjih in notranjih) in povezovalnih elementov. Če želite to narediti, uporabite merilni trak za merjenje prostora okoli oboda. Izhodne vrednosti izključite iz vrat. Nastala številka je deljena z dolžino izbranih plastičnih podstavkov. Rezultat delitve, ki je zaokroženo, označuje število profilov, ki jih je treba kupiti.
  Namestitev podstavka na tekoče nohte

Vgradnja plastičnih ploščadi

Prednost plastične izvedbe je, da je cenejša od lesene, lažje je namestiti in obstaja možnost polaganja kabelskega kanala. Slika 2 prikazuje najpreprostejšo vrsto plastičnega podnožja.
  Namestitev podstavka na tekoče nohte

Značilnosti montaže MDF in lesenih podstavkov

Namestitev profilov iz lesa in MDF je zapletena zaradi dejstva, da ti modeli nimajo povezovalnih elementov, zato boste poleg merilnega traku, svinčnika, vogalnega kotička in vrtanja potrebovali posebno orodje za mletje vogalov in žaginega lista.
  Namestitev podstavka na tekoče nohte

Kako pritrditi roke s svojimi rokami ↑

Najpogosteje v kuhinji, kot v kateremkoli drugem delu stanovanja, uporabljajo lesene ali plastične plošče. Aluminijske pletene plošče so tudi v prodaji, ki so idealne za kuhinjo v smislu kakovosti, vendar se ne vedno organsko prilegajo v notranjost.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty