wtorek, 21 sierpnia 2018

Priprava tal za trate

Kaj je pokrov travnik ↑

Biologi potrjujejo, da naravno oblikovanje dovolj visokokakovostnega in gostega pokrova travnika iz travnikov ni lahka naloga. Potrebovali bodo čas in trud. Seveda pa se pričakovanje mnogih let dela in pričakovanj ne ustavi veliko. Toda danes obstaja preprostejša možnost - umetna trava. Njegov nakup ni poceni. Ampak hitro lahko ustvarite travnato območje na vaši parceli, okrasite vrt, cvetlični vrt ali dvorišče. Po nekaj tednih po polaganju bo dobil rezultat - odlično trate.
  Priprava tal za trate

priprava zemlje za travnik,

vendar pred pripravo tal se morate odločiti: kakšno delo bomo opravili na tem področju, saj so možnosti morda drugačne. Najprej morate ugotoviti:
  Priprava tal za trate

Končno sproščanje in izravnavanje

Potem, ko ste poteptali po tleh, ga morate znova sprehajati z rakejem, da bi izmerili novo nastale nepravilnosti in odstranili kamenje. Tukaj moram opozoriti: bolj ko delate z rake, več kamnov se pojavi na površini. Vendar vam ni treba, da bi zemljo pretvorili v neke vrste fin prah; mora izgledati kot vrh sadnega peclja, posuta s peskano drobtino, medtem ko ostane precej gosta znotraj.
  Priprava tal za trate

Priprava tal za polaganje

Preden kupite travo v zvitkih, morate v celoti pripraviti prihodnjo spletno stran. Za tehnologijo polaganja šote je takšna, da je položena na isti dan, ko je bila kupljena ali čez dan. Bolj ko boste zamenjali izraz, bo šibkejši korenski sistem. Poleg tega morate s hrbtom pokrivati ​​celotno travo. Samo v tem primeru se travo enakomerno korenine in premaz bo popolnoma gladek.

Kakšno podlago bo potrebno za travnik?

Mnogi verjamejo, da je trata nezahtevna in sposobna rasti na vseh tleh. Vendar ta pristop ne zagotavlja želene kakovosti trave, zato se estetske lastnosti zmanjšajo. Ker je glavni namen takega urejanja prostora, da se ne zaprejo estetska območja zemljiške parcele, je treba paziti, kakšno zemljo se uporablja za travnik.
  Priprava tal za trate

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty