niedziela, 19 sierpnia 2018

Obloga tkanine

  Obloga tkanine

Navodila za dekoracijo doma s tiru naredite sami

Orodje in oprema

Pred samodejnim vgradnjo stranskega tirna vozila se prepričajte, da imate na razpolago potrebno orodje. Tukaj so:
  Obloga tkanine

Prednosti namestitve vinilne strani

Obloge s tesnilom z izolacijo so primerne za vse vrste stanovanjskih zgradb iz pena betona, gline in sendvič plošč. Majhna teža konstrukcije ne bo obremenila na temelju, zato se obloge uspešno uporabljajo pri starih hišah. Priljubljenost tiru je zaradi nizke cene, trajnosti, bogate izbire barv in tekstur ter enostavnosti in enostavnosti namestitve.
  Obloga tkanine

Kako narediti okvir za pritrditev stranskih plošč

Če obvladujete izdelavo kovinskih zabojnikov za tiru s svojimi rokami, potem lahko rečete, da ste dokončali 90% dela. Ampak to ne bo tako enostavno narediti - stranski okvir mora imeti večjo moč in vzdržati vseh vremenskih razmer. Bodimo dosledni, in začnimo, da je v redu.
  Obloga tkanine

Izračunajte količino stranskih in drugih materialov

Bolje je, da kupite plošče, ki so nekoliko daljše od dolžine stavbe: ponavadi šest metrov. Površina takšne plošče je 1.37 m² (širine 0.229 m). Sedaj morate narediti shematično risbo (z vsemi dimenzijami) stavbe z ločenimi slikami vsake stene fasade. Ta risba naj določi, kje in kakšne plošče bodo nameščene, kako racionalno razporediti oblogo. Območja vseh sten, pa tudi okna in vrata se upoštevajo pri izračunu. Poleg tega je potrebno določiti površino žlebov in število končnih trakov (začetni trakovi, zunanji koti, robovi za robljenje), pa tudi število samoreznih vijakov in kovinski profil za izdelavo letve.
  Obloga tkanine
  Obloga tkanine

Stranišče - privlačno, zanesljivo in trajno.

Ugled enega od najboljših končnih materialov ima stranišče. Treba je zaupati tujim zaključkom strokovnjakom, da se vse te lastnosti popolnoma manifestirajo. Neupravičeno opravljeno delo bo pripeljalo le do dejstva, da je stranka morda razočarana v materialu.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty